Επίσημη πρώτη για τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Παπακωνσταντή

Ρέθυμνο
Επίσημη πρώτη για τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Παπακωνσταντή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκίνησε από τη γενέτειρά του, το Μελιδόνι

Στον ιδιαίτερο τόπο καταγωγής του, το Μελιδόνι Μυλοποτάμου, παρέθεσε την πρώτη του επίσημη προεκλογική ομιλία-συγκέντρωση ο υποψήφιος δήμαρχος Μυλοποτάμου, Γιώργος Παπακωνσταντής.

Πλήθος κόσμου και στελεχών της τοπικής κεντροαριστεράς έδωσαν το παρών στην εκδήλωση για να ενημερωθούν και να συμμετάσχουν στις διεργασίες της επικείμενης εκλογικής διαδικασίας. Η αλλαγή της εικόνας της περιοχής, όπως και η ενίσχυση της ανάπτυξης με τη συμμετοχή της νέας γενιάς, δέσποσαν στην ομιλία.

Μήνυμα στη νέα γενιά για συμμετοχή στα κοινά του τόπου, ώστε να αλλάξει την αρνητική εικόνα του Μυλοποτάμου, απηύθυνε από το Μελιδόνι, ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιώργος Παπακωνσταντής. Αυτή η δυναμική αποτυπώνεται και στο σύνθημα της παράταξης, "Αλλαγή στον Μυλοπόταμο". Στην συγκέντρωση παρευρέθηκαν τοπικά στελέχη της κεντροαριστεράς.

Η εξωστρέφεια, η καινοτομία και η αξιοποίηση των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου είναι η μαγιά που θα επιφέρει την επιτυχή ανάπτυξη της περιοχής, με τον Γιώργο Παπακωνσταντή να καλεί όσους είχαν αποκοπεί από το γίγνεσθαι του Μυλοποτάμου, να κινητοποιηθούν για την ουσιαστική αλλαγή του τόπου.

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "Αλλαγή στον Μυλοπόταμο" συγκροτείται κυρίως από νέους επιστήμονες και επιχειρηματίες της περιοχής με θέληση για την θετική αλλαγή που αξίζει ο τόπος. "Να μπει τέλος στην αρνητική δημοσιότητα, να ενθαρρυνθούν οι επενδύσεις και αυτή η αλλαγή νοοτροπίας να διαχυθεί στην Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα", τόνισε ο υποψήφιος για τον δημαρχιακό θώκο του Μυλοποτάμου, Γιώργος Παπακωνσταντής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News