Στο Μυλοπόταμο συνεχίζει την περιοδεία του στην Κρήτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Κρήτη
Στο Μυλοπόταμο συνεχίζει την περιοδεία του στην Κρήτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επισκέφτηκε το Πέραμα, τα Λιβάδια και τα Ζωνιανά - Θα διανυκτερεύσει στα Ανώγεια ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Στο Πέραμα έφτασε περί τις 6 το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχίζοντας την περιοδεία του στην Κρήτη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επρόκειτο να συναντηθεί στο Δημαρχείο Μυλοποτάμου με το Δήμαρχο, κ. Δημήτρη Κόκκινο, όμως, προτού μεταβεί στο Δημαρχείο, έκανε μία μικρή στάση σε καφετέρια της περιοχής, όπου ήπιε καφέ και συνομίλησε με τους κατοίκους του χωριού.

Σημειώνεται ότι η υποδοχή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο Πέραμα ήταν θερμή με αρκετό κόσμο να τον χαιρετάει και να τον καλωσορίζει στο όμορφο Κρητικό χωριό.

Αφότου ολοκλήρωσε τη σύντομη στάση του σε καφετέρια του Περάματος, ο Πρόεδρος της ΝΔ μετέβη στο Δημαρχείο Μυλοποτάμου, όπου - και εκεί - αρκετός κόσμος βρέθηκε τόσο για να τον χαιρετήσει και να συνομιλήσει μαζί του, όσο και για να ακούσει τις δηλώσεις του.

Από το Δημαρχείο Μυλοποτάμου ο ίδιος ανέφερε και πάλι ότι η Κρήτη έχει ανάγκη από αναπτυξιακά έργα, ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτη, αλλά και στο νέο αεροδρόμιο στο Καστέλλι.

Δείτε βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=jJGRQX8og_o?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

Μετά το Πέραμα, στα Λιβάδια ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Επόμενος σταθμός του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν τα Λιβάδια Μυλοποτάμου, όπου ο ίδιος έκανε σύντομη στάση στο πλαίσιο της περιοδίας του, και γεύτηκε Κρητικά, παραδοσιακά εδέσματα, ενώ συνομίλησε με τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Λιβαδιωτών.

Παράλληλα, κάτοικοι των Λιβαδίων εξέφρασαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη τα βασικά τους αιτήματα, κυρίως, αναφορικά με ζητήματα που άπτονται του κτηνοτροφικού τομέα, με τον ίδιο να τους ακούει με ιδιαίτερη προσοχή.

Στο Μουσείο Κέρινων Ομοιομάτων στα Ζωνιανά ο Μητσοτάκης

Μετά τα Λιβάδια ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στα Ζωνιανά.

Εκεί, επισκέφτηκε και ξεναγήθηκε στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων του χωριού, ενώ οι κάτοικοι του χωριού τον υποδέχτηκαν με ένα θερμό καλοσώρισμα στο χωριό του Μυλοποτάμου και συνομίλησαν μαζί του για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπήκε σε όλα τα καφενεία των Ζωνιανών και χαιρετούσε δια χειραψίας έναν - έναν τους ιδιοκτήτες, αλλά και τους θαμώνες, πίνοντας μαζί τους ρακί.

Μάλιστα, από τα Ζωνιανά έφυγε και με ένα δώρο, αφού οι κάτοικοι του χωριού του χάρισαν ένα λευκό σαρίκι, το οποίο και ο ίδιος φόρεσε και τους ευχαρίστησε θερμά.

Τελικός σταθμός τα Ανώγεια

Τελευταίος σταθμός του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν τα Ανώγεια.

Εκεί, βρέθηκε αρχικά στο Δημαρχείο Ανωγείων, όπου και συνομίλησε με το Δήμαρχο, κ. Μανόλη Καλλέργη και γεύτηκε παραδοσιακά φαγητά της Κρήτης.

Έπειτα μετέβη σε ταβέρνα της περιοχής, όπου απόλαυσε την παραδοσιακή, Κρητική κουζίνα, μαζί με «γαλάζια» στελέχη και συνεργάτες του από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ.

Τόσο στο Δημαρχείο, όσο και στην ταβέρνα τον περίμεναν αρκετοί κάτοικοι των Ανωγείων, προκειμένου να τον χαιρετήσουν και να συνομιλήσουν μαζί του.

Σημειώνεται ότι μαζί του στην περιοδεία του στο Μυλοπόταμο ήταν ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, καθώς και ο Βουλευτής Ρεθύμνου, κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόκειται να διανυκτερεύσει στα Ανώγεια, ενώ αύριο, θα επισκεφτεί τον Ψηλορείτη και θα απολαύσει τις χιονισμένες του πλαγιές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News