Γυναίκα & επιχειρηματικότητα: Με επιτυχία η εκδήλωση στο Ρέθυμνο, παρουσία της Μαρέβας Γκραμπόφσκι

Ρέθυμνο
Γυναίκα & επιχειρηματικότητα: Με επιτυχία η εκδήλωση στο Ρέθυμνο, παρουσία της Μαρέβας Γκραμπόφσκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια μαντινάδα με… νόημα για τη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη

Στο κατάμεστο Ωδείο Ρεθύμνου και σε μια εκδήλωση υπό την αιγίδα του βουλευτή Ρεθύμνου της ΝΔ, Γιάννη Κεφαλογιάννη, μεταφέρθηκαν θετικά μηνύματα για την γυναικεία και όχι μόνο επιχειρηματικότητα.

«Ξεκλειδώστε την πόρτα της ζωής που επιθυμείτε» είναι το motto της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο και έχει στο επίκεντρο τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, βάζοντας στόχο την ενίσχυση της γυναικείας θέσης σ’ αυτό τον τομέα. Ο βουλευτής Ρεθύμνου της ΝΔ, Γιάννης Κεφαλογιάννης και η StartUpper Χριστίνα Τριποδιανάκη, κάλεσαν στην εκδήλωση με θέμα «Γυναίκα & Επιχειρηματικότητα: η θέση της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία, ο ρόλος της στην επιχειρηματικότητα».

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση και η ενίσχυση των γυναικών στον κύκλο της επιχειρηματικότητας, καθώς και η δημιουργία νέων πρωτοβουλιών στην πόλη του Ρεθύμνου, ενώ ανάμεσα στις ομιλίτριες ήταν και η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, προέδρου της ΝΔ, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Η διοργάνωση πέρασε θετικά μηνύματα στο να δράττονται ευκαιριών επιχειρηματικότητας οι ενδιαφερόμενοι, παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, ρισκάροντας και πιστεύοντας στους στόχους τους.

Την εκδήλωση ζέσταναν με παραδοσιακό τρόπο τα Πυρρίχια Δρώμενα, με τον πρόεδρο Μάρκο Κοκολάκη να απαγγέλει μεταξύ άλλων μαντινάδων: «Γυναίκα του πρωθυπουργού σε λίγους μήνες θα' σαι κι όμως εσύ αγωνίζεσαι, χωρίς να το καυχάσαι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News