Ρολάρουν στη στολισμένη πόλη και εύχονται για το 2019!

Ρέθυμνο
Ρολάρουν στη στολισμένη πόλη και εύχονται για το 2019!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν αποχωρίζονται τα πατίνια τους ούτε την Πρωτοχρονιά  

Ακόμα και στις γιορτές δεν αποχωρίζονται τα πατίνια τους! Ο λόγος για τους αθλητές όλων των ηλικιών του συλλόγου ΟΚΑ Πρέβελη που μάς εύχονται τα καλύτερα για το νέο έτος, ρολάροντας στην στολισμένη πόλη του Ρεθύμνου.

Έκαναν την προπόνησή τους ακόμη και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και μάς πήγαν μια βόλτα και στη μαρίνα που με φόντο την πόλη ο Όμιλος Βρακοφόρων της Κρήτης ψάλλει τα κάλαντα και χορεύει κρητικά.

Η ζωή είναι ομορφότερη πάνω στις ρόδες των... πατινιών. Μικροί και μεγάλοι αθλητές του συλλόγου κλασικού αθλητισμού ΟΚΑ Πρέβελη, από το τμήμα πατινιών, καθ' όλη τη διάρκεια των εορτών μετέδωσαν την χαρά, την ανεμελιά και τη δύναμη της παρέας, μέσα από την όμορφη και σε γιορτινή διάθεση, δραστηριότητά τους.

Οι γονείς και οι φίλοι τους, τούς θαύμαζαν από κοντά, να στροβιλίζονται επιδέξια και στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη.

Οι εικόνες μαγικές, το κρύο αισθητό, όμως η ζεστασιά του παιδικού χαμόγελου, της χαράς και των ευχών των μικρών και μεγάλων πατινιστών, έδωσαν μια ακόμα πιο εορταστική νότα στην στολισμένη πόλη του Ρεθύμνου.

Ακόμα και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς δεν αποχωρίστηκαν τα πατίνια τους και πραγματοποίησαν την προπόνησή τους στην μαρίνα με φόντο την γραφική πόλη του Ρεθύμνου και υπό τους ήχους των παραδοσιακών καλάντων από τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News