Ρέθυμνο

Με νέο υπερηχογράφο οι βιοψίες προστάτη στο νοσοκομείο Ρεθύμνου

Έγιναν διαγνωστικές αλλά και επεμβατικές πράξεις

Τις πρώτες βιοψίες προστάτη υπερηχογραφικά κατευθυνόμενες, πραγματοποίησε τη Δευτέρα η Ουρολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ρεθύμνου αφού παρελήφθη και λειτουργεί ήδη ο νέος σύγχρονος έγχρωμος φορητός υπερηχογράφος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Με τον συγκεκριμένο υπερηχογράφο θα μπορούν να διενεργούνται διαγνωστικές αλλά και επεμβατικές πράξεις, όπως διορθικά υπερηχογραφήματα και διορθικές βιοψίες του προστάτη υπερηχογραφικά κατευθυνόμενες για περιστατικά με υποψία καρκίνου του προστάτη καθώς και ουρολογικές πράξεις που χρειάζονται υπερηχογραφική καθοδήγηση. Επιπλέον, αναμένεται ο διορισμός τρίτου μόνιμου Ουρολόγου σε σύντομο χρονικό διάστημα για τον οποίο ολοκληρώθηκε η διαδικασία της κρίσης και αναμένεται η υπουργική απόφαση διορισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να καλούν τηλεφωνικά στο 28310 87184 στο Εξωτερικό Ουρολογικό Ιατρείο του Νοσοκομείου κάθε Τρίτη και Πέμπτη μετά τις 11:00π.μ. προκειμένου να κλείσουν ραντεβού».   

Στη φωτογραφία: Από αριστερά προς Δεξιά: Φραγκιαδάκης Γεώργιος, Διοικητής Νοσοκομείου, Γραικός Κωνσταντίνος, Δ/ντής Ουρολογικής Κλινικής και Χόνδρος Κώστας, Επιμελητής Β' Ουρολογικής Κλινικής).

 

 

Σχόλια