«Κόκκινο πανί» τα οικονομικά της ΚΕΔΗΡ

Ρέθυμνο
«Κόκκινο πανί» τα οικονομικά της ΚΕΔΗΡ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κόκκινο πανί παραμένουν τα οικονομικά της ΚΕΔΗΡ ανάμεσα στη δημοτική αρχή και την αντιπολίτευση του μητροπολιτικού δήμου στο Ρέθυμνο.

Σε συνέντευξη τύπου που κάλεσε η πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης, Πέπη Μπιρλιράκη, συνοδευόμενη από μέλη του διοικητικού συμβουλίου, δόθηκαν εξηγήσεις για τον προϋπολογισμό του καρναβαλιού και της παιχνιδοχώρας.

Για πολιτική, προεκλογική χρήση του θέματος των οικονομικών της ΚΕΔΗΡ κάνουν λόγο μέλη του ΔΣ από τη δημοτική αρχή, ενώ παράλληλα ερμηνεύτηκε ο αυξημένος προϋπολογισμός της παιχνιδοχώρας σε σχέση με του καρναβαλιού, ως αποτέλεσμα της σύγκρισης ενός νέου δρώμενου σε σχέση με ένα παγιωμένο, όπως και ότι το 1/3 του προϋπολογισμού της παιχνιδοχώρας απομένει στο εξής ως πάγιο κεφάλαιο.

Το «παρών» έδωσαν και πανεπιστημιακοί συνεργάτες της ΚΕΔΗΡ που τόνισαν ότι πάντοτε λαμβάνεται υπόψη το οικονομικό κόστος σε συνάρτηση με το αγαθό πολιτισμού που προσφέρεται, τονίζοντας ότι το Ρέθυμνο έχει κερδίσει πολλά μέσα από την προβολή του.

Εργαζόμενοι της ΚΕΔΗΡ και εθελοντές διασαφήνισαν ότι επιθυμούν να ολοκληρωθεί γρήγορα ο έλεγχος στα οικονομικά της επιχείρησης για να επιστρέψει η ηρεμία και να συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News