default-image

Άγρα, ντεσιμπέλ και χειροπέδες στη Χερσόνησο

Κρήτη
Άγρα, ντεσιμπέλ και χειροπέδες στη Χερσόνησο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

  Σε δουλειά να βρίσκεται το Τμήμα της Χερσόνησο αφού όπως φαίνεται η "πελατεία" του δεν βάζει μυαλό, παρά τις ολονύχτιες εξορμήσεις των αστυνομικών  και τα αυτόφωρα να πέφτουν "βροχή".

 Η άγρα πελατών βρίσκεται συστηματικά στο στόχαστρο των αστυνομικών, καθώς οι εντολές που έχουν δοθεί από τη ΓΑΔ Κρήτης είναι σαφείς και ξεκάθαρες μετά τις απανωτές διαμαρτυρίες τουριστών, ακόμη και μέσω διαδικτύου, για το φαινόμενο της παρενόχλησης των τουριστών.

 Παρά τη συστηματική προσπάθεια που γίνεται όμως , τόσο στο μέτωπο της Χερσονήσου, όσο στον Άγιο Νικόλαο και τη Ελούντα όπου φέτος η άγρα  απελατών οργιάζει, οι καταστηματάρχες συνεχίζουν ακάθεκτοι αυτή την πρακτική.

 Το βράδυ του Σαββάτου αστυνομικοί του Τμήματος Χερσονήσου συνέλαβαν δυο έλληνες 36 και 59 ετών, ένα 20χρονο βρετανό και έναν  21χρονο από την Ιρλανδία που πιάστηκαν "στα πράσα" να προσπαθούν να κατευθύνουν διερχόμενους πολίτες με  χειρονομίες, υποδείξεις και προτροπές, στα εστιατόρια και μπαρ για λογαριασμό των οποίων εργάζονται.

 Τρείς ακόμη Έλληνες 27, 33 και 41 ετών κατέληξαν στα κρατητήρια καθώς όχι μόνο δεν διέθεταν άδεια μουσικών οργάνων, αλλά έχασαν και το λογαριασμό με τα ντεσιμπέλ με συνέπεια η  μουσική να αντηχεί μέχρι τα ξημερώματα σε ολόκληρη την περιοχή.

 Σε τρείς  ακόμη περιπτώσεις συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι ισάριθμων καταστημάτων που λειτουργούσαν χωρίς άδεια. Για τη μεταγωγή των 10 συλληφθέντων στο αυτόφωρο, επιστρατεύτηκε λεωφορείο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News