Λασίθι

Στεφανάκης: Καταγγελία δημάρχου Οροπεδίου Λασιθίου για τους «ασυνείδητους με τα θηρία 4Χ4»

Αφορμή για την καταγγελία του κ. Στεφανάκη, στάθηκε ένα περιστατικό που σημειώθηκε στον ορεινό δρόμο πάνω από το χωριό Καμινάκι - 4Χ4 δυσκόλεψε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε ασθενή στο Κέντρο Υγείας

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πιο συγκεκριμένα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννης Στεφανάκης,

καταγγέλλει όλους εκείνους που περιφέρονται «επιδεικτικά», στον ορεινό όγκο της περιοχής, παρεμποδίζοντας τοπικές τις Αρχές να βοηθήσουν εκείνους που έχουν ανάγκη.  

Αφορμή για την καταγγελία αυτή του κ. Στεφανάκη, στάθηκε ένα περιστατικό που σημειώθηκε στον ορεινό δρόμο πάνω από το χωριό Καμινάκι, κατά την μεταφορά ασθενούς με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πιο αναλυτικά στην ανάρτησή του ο δήμαρχος αναφέρει: 

«Καταγγέλλω όλους αυτούς τους ασυνείδητους με τα θηρία 4Χ4 τζιπ, που περιφέρονται επιδεικτικά στα βουνά μας αυτές τις κρίσιμες ώρες.

Το μόνο που καταφέρνουν είναι να παρεμποδίζουν με εριστικό και μη αποδεκτό τρόπο, την επιχείρηση μεταφοράς ασθενούς, από ορεινό δρόμο πάνω από το χωριό Καμινάκι, με το πλήρωμα του ΕΚΑΒ Τζερμιάδων, τα μηχανήματα και το εξαντλημένο προσωπικό του Δήμου, να επιχειρούμε όλοι μαζί για ώρες.

Καλώ τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές να ΠΡΆΞΟΥΝ τα δέοντα.

Εμείς κάναμε το χρέος μας και μεταφέρουμε την γλυκύτατη γιαγιά Ελένη, με ασφάλεια στο κέντρο υγείας».

Ακολουθεί η ανάρτηση του δημάρχου κ. Στεφανάκη:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια