Περιπέτεια για λαουτιέρη που έχασε «φουσκωμένο» πορτοφόλι

Λασίθι
Περιπέτεια για λαουτιέρη που έχασε «φουσκωμένο» πορτοφόλι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πως εντοπίστηκε το πορτοφόλι μαζί με τα χρήματα

Μια απίστευτη ιστορία έγινε γνωστή τη Δευτέρα. Ο λαουτιέρης Νίκος Καραβυράκης, που βρίσκεται στην Ιεράπετρα, έχασε το πορτοφόλι του με πολλά χρήματα! Όπως αποδείχτηκε του έπεσε. Το πορτοφόλι ήταν γεμάτο λεφτά για να ξεπληρώσει μια υποχρέωση.

Όπως φαίνεται όμως το πορτοφόλι εντοπίστηκε από συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο πήρε τα λεφτά και πέταξε το πορτοφόλι. Οι πληροφορίες λένε ότι ο λαουτιέρης έκανε γνωστό στο Α.Τ. Ιεράπετρας ότι έχασε το πορτοφόλι και ύστερα από έρευνα εντοπίστηκε το πρόσωπο που το είχε βρει. Δικογραφία γιατί το πορτοφόλι απωλέσθη δεν εκλάπη, ωστόσο ο λαουτιέρης τα πήρε πίσω τα λεφτά του.

Έτσι έστειλε στην εφημερίδα "Νέα Κρήτη" το ακόλουθο δικό του ευχαριστώ: «Ευχαριστώ πολύ το Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας, διότι οι αστυνομικοί του κινητοποιήθηκαν άμεσα, με την καθοδήγηση του διοικητή τους κ. Νεκτάριου Φρονιμάκη, και σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφεραν να βρουν και να μου παραδώσουν το πορτοφόλι μου με ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό πόσο που είχα απολέσει σήμερα 24/8/2020 στην πόλη της Ιεράπετρας!!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News