«Πιάστηκαν» στα πράσα ενώ έβγαιναν από το σπίτι του… dealer τους

Λασίθι
«Πιάστηκαν» στα πράσα ενώ έβγαιναν από το σπίτι του… dealer τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και ειδικότερα, κάνναβης, συνελήφθησαν τριες άνδρες στον Άγιο Νικόλαο

Με περισσότερα από 250 γραμμάρια κάνναβης στην κατοχή του συνελήφθη ένας άνδρας στον Άγιο Νικόλαο, ενώ άλλοι 2 «πιάστηκαν» στα πράσα την ώρα που έβγαιναν από το σπίτι του πρώτου και αφότου είχαν αγοράσει από εκείνον ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. 

Πρόκειται για τρεις ημεδαπούς άνδρες, ηλικίας 22, 28 και 61 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν χτες το μεσημέρι από αστυνομικούς τηου Τμήματος Αγίου Νικολάου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Αγίου Νικολάου για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με το σχετικό Δελτίο Τύπου της αστυνομίας, κατά τη διάρκεια της στοχευμένης αστυνομικής επιχείρησης και έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκαν ο 28χρονος και ο 22χρονος κατά τον χρόνο που έφευγαν από το σπίτι του 61χρονου και σε έλεγχο που τους πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3,5 γραμμάρια κάνναβης.

Από την διενεργηθείσα προανάκριση προέκυψε ότι ο 28χρονος και ο 22χρονος είχαν προμηθευτεί την εν λόγω ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών από το 61χρονο.

Έτσι, ακολούθησε έρευνα στην οικία του 61χρονου, όπου κατά τη διάρκεια αυτής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • 253 γραμμάρια κάνναβης,
  • Το χρηματικό ποσό των 1.145 ευρώ,
  • 5 αυτοσχέδια τσιγάρα τα οποία περιείχαν ποσότητα κάνναβης αναμειγμένη με καπνό,
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
  • ένας μεταλλικός τρίφτης

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News