Σοκ στο Τυμπάκι: Τρελή πορεία τζιπ στην είσοδο της κωμόπολης - Παρέσυρε εμπορεύματα και κατέληξε πάνω σε άλλο όχημα

Κρήτη
Σοκ στο Τυμπάκι: Τρελή πορεία τζιπ στην είσοδο της κωμόπολης - Παρέσυρε εμπορεύματα και κατέληξε πάνω σε άλλο όχημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραλίγο τραγωδία το πρωί στο Τυμπάκι - Τζιπ παρέσυρε τα… πάντα στο πέρασμά του μέχρι που ακινητοποιήθηκε δίπλα σε φιάλες υγραερίου - Στο σημείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση!

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τρίτης, 7 Ιουνίου στο Τυμπάκι Μεσαράς, όταν ο οδηγός οχήματος, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, παρέσυρε ότι βρήκε μπροστά του μέχρι που σταμάτησε. Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα, εξαιτίας και της ώρας, καθώς το ατύχημα σημειώθηκε αρκετά πρωί, ωστόσο σημειώθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.

Ειδικότερα, το τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα όπως προαναφέραμε, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο οδηγός του αυτοκινήτου τύπου Τζιπ που ερχόταν από τον Κόκκινο Πύργο έχασε τον έλεγχο και κατέγραφε μια τρελή πορεία, στην είσοδο του Τυμπακίου και με κατεύθυνση προς τις Μοίρες παρασύροντας… τα πάντα στο πέρασμά του μέχρι και που ακινητοποιήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του τζιπ χτύπησε ένα άλλο αυτοκίνητο, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο μπροστά στην είσοδο ενός σούπερ μάρκετ, παρασέρνοντας ότι εμπόρευμα είχαν συγκεντρώσει στο σημείο οι εργαζόμενοι. Ευτυχώς ωστόσο κανένας δεν τραυματίστηκε, ούτε ο οδηγός του αυτοκινήτου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητο πέρασε, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές δίπλα από φιάλες υγραερίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News