Ηράκλειο

Ηράκλειο: Περιοδεία στις Μοίρες πραγματοποίησε ο Μάξιμος Σενετάκης

Ο Μάξιμος είχε την ευκαιρία να συζητήσει και να ακούσει προβληματισμούς κατοίκων και επαγγελματιών, οι οποίοι ζήτησαν από το ίδιο να συνεχιστεί η πρόοδος που έχει επιτευχθεί και να διατηρηθεί η τροχιά ανάπτυξης στην οποία έχει εισέλθει η χώρα

Την αγωνία των πολιτών για το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου διαπίστωσε ο Υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ, Μάξιμος Σενετάκης κατά την περιοδεία του στις Μοίρες και στο παζάρι της περιοχής. Κοινή συνισταμένη όλων όσων συνομίλησε η διατήρηση της σταθερότητας και της κανονικότητας που έχει επιτύχει η κυβέρνηση ΝΔ τα τελευταία χρόνια.

Προεπισκόπηση εικόνας

Ο Μάξιμος είχε την ευκαιρία να συζητήσει και να ακούσει προβληματισμούς κατοίκων και επαγγελματιών, οι οποίοι ζήτησαν από το ίδιο να συνεχιστεί η πρόοδος που έχει επιτευχθεί και να διατηρηθεί η τροχιά ανάπτυξης στην οποία έχει εισέλθει η χώρα. Με το σύνθημα «λέμε όχι σε νέες περιπέτειες» ο Υποψήφιος Βουλευτής έδωσε το στίγμα της τελευταίας κρίσιμης εβδομάδας προς την Κυριακή των εκλογών.

Ο Μάξιμος βρέθηκε σε στις Μοίρες σ' έναν τόπο που «χτυπά η καρδιά» της τοπικής οικονομίας συναντώντας ανθρώπους που αγαπούν την περιοχή τους και επενδύουν σ΄ αυτήν. Η υποδοχή ήταν θερμή και ο υποψήφιος βουλευτής διαπιστώνοντας το κλίμα ευφορίας που κυριαρχούσε, τόνισε ότι «επτά μέρες έμειναν για τη μεγάλη νίκη».

Προεπισκόπηση εικόνας

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια