Εκλογές: Αύριο στη Λότζια η σύσκεψη για τη «μάχη της πλατείας»

Ηράκλειο
Εκλογές: Αύριο στη Λότζια η σύσκεψη για τη «μάχη της πλατείας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σύσκεψη θα λάβει χώρα στις 10:30 το πρωί της Τρίτης 25 Απριλίου 2023 στην αίθουσα “Ελευθέριος Βενιζέλος” στη Λότζια

Έχουμε μπει για τα καλά σε προεκλογικούς ρυθμούς, και οι Δήμοι καλούνται να παίξουν τον δικό τους ρόλο ενόψει εκλογών. Στα πλαίσια αυτά, ο Δήμος Ηρακλείου καλείται να λάβει αποφάσεις ως προς το πώς, σε ποιους και πότε θα διαθέσει τους δημοτικούς κοινόχρηστους χώρους για την πραγματοποίηση προεκλογικών συγκεντρώσεων. Όπως είναι γνωστό και από παλιότερες εκλογικές αναμετρήσεις, μεγάλοι κοινόχρηστοι χώροι, όπως π.χ. πλατείες, γίνονται αντικείμενο μάχης κυρίως από τα "μεγάλα" κόμματα και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάτι τέτοιο να συμβεί και στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Με ανακοίνωσή του λοιπόν ο Δήμος Ηρακλείου ενημερώνει ότι στις 10:30 το πρωί της Τρίτης 25 Απριλίου 2023, στην αίθουσα “Ελευθέριος Βενιζέλος” στη Λότζια, θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με εκπροσώπους όλων των κομμάτων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «το θέμα της σύσκεψης είναι καθορισμός του τρόπου χρήσης των δημοτικών κοινόχρηστων χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων πολιτικών κομμάτων για την προβολή τους, ενόψει  των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μαΐου του 2023». 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News