Ηράκλειο: Στιγμές χαλάρωσης για τον 24χρονο ράπερ λίγο πριν αναχωρήσει για την Αθήνα

Κρήτη
Ηράκλειο: Στιγμές χαλάρωσης για τον 24χρονο ράπερ λίγο πριν αναχωρήσει για την Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του neakriti.gr, ο 24χρονος έκανε βόλτα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και απόλαυσε τοπικές λιχουδιές σε εστιατόρια μαζί με την παρέα του.

Εκτός Κρήτης βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες ο 24χρονος ράπερ ο οποίος έμελλε να εμπλακεί σε σοβαρή δικαστική «περιπέτεια» πριν από μερικές ημέρες, στο πλαίσιο της παρουσίας του στο νησί για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε συλληφθεί την προηγούμενη εβδομάδα  στο Ρέθυμνο μαζί με δύο νεαρούς συνεργάτες του μετά από καταγγελία 19χρονης φοιτήτριας η οποία φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού. 

Σε βάρος του 24χρονου και των συνεργατών του ηλικίας 23 και 30 ετών ασκήθηκαν κακουργηματικές διώξεις για «ομαδικό βιασμό» και οι τρεις νεαροί παραπέμφθηκαν στην ανακρίτρια Ρεθύμνου.

Μετά τις απολογίες τους, ο 23χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ωστόσο, εξαιτίας διαφωνίας της ανακρίτριας με τον εισαγγελέα για το αν ο ράπερ κι ο 30χρονος πρέπει (ή όχι) να προφυλακιστούν, οι δυο εν λόγω κατηγορούμενοι παρέμειναν σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι προχθές Μ. Τετάρτη. 

Όπως έγραψε, ωστόσο, το neakriti.gr και η Νέα Κρήτη, το πρωί της Μ. Τετάρτης το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο εξέδωσε βούλευμα με το οποίο ο 24χρονος κι ο 30χρονος αφήνονται ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Συγκεκριμένα, τους απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, θα πρέπει να εμφανίζονται μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, ενώ θα πρέπει να καταβάλουν χρηματική εγγύηση ύψους 3000 ευρώ.

Οι ίδιοι περιοριστικοί όροι είχαν επιβληθεί μερικά 24ωρα νωρίτερα και στον 23χρονο. Επισημαίνεται ότι εξαρχής οι τρεις νεαροί εμμένουν πεισματικά στην αθωότητά τους. 

Μετά την αίσια έκβαση που είχε για τον 24χρονο νεαρό η δικαστική «περιπέτεια» που έμελλε να ζήσει στην Κρήτη, ο δημοφιλής ράπερ, «βγήκε» το πρωί της Μ. Τετάρτης από τον κατ’ οίκον περιορισμό. Όπως είχε γράψει η «Ν.Κ.», ο 24χρονος είχε τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό σε χωριό της ευρύτερης περιοχής του Ηρακλείου. 

Από το πρωί της Μ. Τετάρτης μέχρι και το απόγευμα της Μ. Πέμπτης οπότε και «πέταξε» από το αεροδρόμιο Ηρακλείου με προορισμό την Αθήνα, ο ράπερ είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στην πόλη του Ηρακλείου μαζί με φιλικά του πρόσωπα.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του neakriti.gr, ο 24χρονος έκανε βόλτα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και απόλαυσε τοπικές λιχουδιές σε εστιατόρια μαζί με την παρέα του. 

Εξάλλου, ο νεαρός μουσικός αναγνωρίστηκε από αρκετούς νέους οι οποίοι έσπευσαν να του μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Μετά από μια ημέρα χαλάρωσης η οποία διαδέχτηκε τις δύσκολες για τον ράπερ ημέρες που προηγήθηκαν με τη σύλληψη, την κράτηση, την απολογία και τον κατ’ οίκον περιορισμό του, ο 24χρονος μετέβη χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου από όπου αναχώρησε με απογευματινή πτήση για την Αθήνα. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News