Γεραπετρίτης από Ηράκλειο: Η συνάντηση με Τζανερίκο αφορούσε διαδικαστικά ζητήματα (vid)

Ηράκλειο
Γεραπετρίτης από Ηράκλειο: Η συνάντηση με Τζανερίκο αφορούσε διαδικαστικά ζητήματα (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πάμε να κάνουμε την Κρήτη μπλε και την ΝΔ πρώτη δύναμη στο Νομό Ηρακλείου», τόνισαν γαλάζια στελέχη στο Ηράκλειο, οι οποίοι εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για νίκη της ΝΔ στις επικείμενες εκλογές ώστε η Ελλάδα να συνεχίσει τον δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης

Η επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου της ΝΔ στο Ηράκλειο πραγματοποιήθηκε παρουσία του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη, ο οποίος έκανε λόγο για ένα ψηφοδέλτιο νίκης που θα αναβαθμίσει το πολιτικό προσωπικό της Κρήτης και της Ελλάδας. Ο κ. Γεραπετρίτης τόνισε ότι είναι ένα ψηφοδέλτιο ανανέωσης με νέους ανθρώπους και σημαντική συμμετοχή γυναικών, προσθέτοντας ότι το ποσοστό της ΝΔ βρίσκεται σε δυναμική αύξηση στο Ηράκλειο. «Έχουμε δείγμα γραφής, με εξαιρετικά όπλα στη φαρέτρα μας, την αξιοπρέπεια και το όραμα για την Κρήτη», τόνισε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, σημειώνοντας πως την επόμενη μέρα θα έχουμε σταθερή κυβέρνηση με άξιο τιμονιέρη της χώρας τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

«Πάμε να κάνουμε την Κρήτη μπλε και την ΝΔ πρώτη δύναμη στο Νομό Ηρακλείου», τόνισαν γαλάζια στελέχη οι οποίοι εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για νίκη της ΝΔ στις επικείμενες εκλογές ώστε η Ελλάδα να συνεχίσει τον δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης.

Γεραπετρίτης για Τζανερίκο: Η συνάντηση αφορούσε διαδικαστικά ζητήματα

«Δεν υπάρχει καμία απολύτως ανταλλαγή, δεν υπάρχει κανένα παζάρεμα». Αυτό δήλωσε από το Ηράκλειο ο Γιώργος Γεραπετρίτης, αναφορικά με τις καταγγελίες του παραιτηθέντα αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου Χρήστου Τζανερίκου για παρεμβάσεις κυβερνητικών παραγόντων που του ζήτησαν να βοηθήσει για να αποκλειστεί το κόμμα Κασιδιάρη, υποσχόμενοι θέσεις και αξιώματα.

Ο κ. Τζανερίκος είχε κάνει λόγο για διπλή κυβερνητική παρέμβαση στη λειτουργία της δικαιοσύνης. Η συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείς Γιώργο Γεραπετρίτης έγινε στις 31 Μαρτίου στο γραφείο του , στο Μέγαρο Μαξίμου ενώ το Σάββατο στις 8 Απριλίου είχε επαφή με Ανώτατο Κυβερνητικό παράγοντα. Η συνάντηση αφορούσε διαδικαστικά ζητήματα, υποστήριξε από το Ηράκλειο ο Γιώργος Γεραπετρίτης.

Ο υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για θέματα Μεταφορών και Υποδομών συναντήθηκε το πρωί με τον Δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη Κρήτης ενώ χθες είχε επαφές στο ΙΤΕ.

Ο ΒΟΑΚ, το Διεθνές Αεροδρόμιο στο Καστέλι, η μελλοντική αξιοποίηση του υφιστάμενου Αεροδρομίου Ηρακλείου καθώς και το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντηση του υπουργού με τον Περιφερειάρχη Κρήτης ο οποίος με τη σειρά του τόνισε την ανάγκη επίσπευσης των εργασιών.

Το νησί βρίσκεται στο προσκήνιο με έργα συνολικού προϋπολογισμού 7,7 δις ευρώ , τα οποία θα αλλάξουν την εικόνα της Κρήτης, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Γεραπετρίτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News