Μεταπτυχιακή υποτροφία στη μνήμη του Αθανάσιου Φειδά

Κρήτη
Μεταπτυχιακή υποτροφία στη μνήμη του Αθανάσιου Φειδά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δωρεά, υποτροφία σε μεταπτυχιακό φοιτητή του Τμήματος Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης, αντί στεφάνων στη μνήμη του καθηγητή Πανεπιστημίου Αθανάσιου Φειδά

Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα στον καθηγητή Πανεπιστημίου Κρήτης, Αθανάσιο Φειδά στον ιερό Ναό της Παναγίας Άνω Αρχανών η οικογένειά του, οι στενοί συγγενείς και οι συνάδελφοί του. Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη στις 3 το απόγευμα, ενώ επιθυμία της οικογένειας ήταν αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν για την δωρεά υποτροφία σε μεταπτυχιακό φοιτητή του Τμήματος Μαθητικών.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η καθηγήτρια Ελένη Παπαδάκη, επιθυμία της οικογένειας ήταν αντί στεφάνων όσοι το επιθυμούν να προσφέρουν κάποια δωρεά, προκειμένου να δοθεί υποτροφία σε μεταπτυχιακό φοιτητή του Τμήματος Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης!

Οι καταθέσεις μπορούν να γίνονται στην Τράπεζα Πειραιώς με IBAN: GR64 0172 7510 0057 5103 7493 078. Παρακαλούμε στην αιτιολογία να αναγράφεται «εις μνήμη Αθανασίου Φειδά» και το ονοματεπώνυμο του καταθέτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 65χρονος άνδρας βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 27 Μαρτίου, νεκρός στο γραφείο του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον άτυχο καθηγητή εντόπισαν οι συνάδελφοί του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο άτυχος άνδρας δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ενώ περισσότερο «φως» στα αίτια του θανάτου του θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News