Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα ο «Κρητικός Εσκομπάρ», ο γιος του και η 40χρονη για την κόκα από τις... Κάτω Χώρες

Κρήτη
Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα ο «Κρητικός Εσκομπάρ», ο γιος του και η 40χρονη για την κόκα από τις... Κάτω Χώρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση μεταφοράς ποσότητας κοκαΐνης από την Ολλανδία στην Ελλάδα και την Κρήτη

Αύριο Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου οι τρεις συλληφθέντες που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση μεταφοράς ποσότητας κοκαΐνης άνω του 1,7 κιλού από την Ολλανδία στην Ελλάδα και την Κρήτη.

Πρόκειται για τον 49χρονο επονομαζόμενο «Κρητικό Εσκομπάρ» και τον 22χρονο γιο του, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες στο Ηράκλειο από στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου. 

Ενώπιον του εισαγγελέα, ωστόσο, αναμένεται να οδηγηθεί και η 40χρονη γυναίκα αλβανικής εθνικότητας, η οποία επίσης φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση. 

Πρόκειται για το άτομο το οποίο επρόκειτο να παραλάβει τα δύο δέματα με οικιακό εξοπλισμό (αλλά και την ποσότητα κοκαΐνης) που εστάλησαν από το εξωτερικό.

Η 40χρονη συνελήφθη χθες σε περιοχή της Δυτικής Αττικής (Ελευσίνα).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 40χρονη αναμένεται να μεταχθεί απόψε Τρίτη, με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά στο Ηράκλειο. 

Ως εκ τούτου, θα οδηγηθεί αύριο μαζί με τον 49χρονο και το γιο του ενώπιον του εισαγγελέα υπηρεσίας.

Όπως όλα δείχνουν, πάντως, οι κατηγορούμενοι αναμένεται να ζητήσουν αύριο προθεσμία για να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr και της «Ν.Κ.», οι Αρχές φέρονται να παρακολουθούσαν για καιρό τις τηλεφωνικές συνομιλίες των εμπλεκομένων στην υπόθεση.

Εξάλλου, αξίζει να τονιστεί ότι δεν αποκλείεται να προκύψει εμπλοκή κι άλλων ατόμων στην εν λόγω υπόθεση.   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News