Ηράκλειο

Ηράκλειο: Άρχισαν οι κοπές των πεύκων στο νεκροταφείο Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

Εξαιτίας των εργασιών το τμήμα της οδού Μηνά Γεωργιάδου, από τη συμβολή της με την Λεωφόρο Κνωσσού έως τη συμβολή της με την οδό Βερμίου, θα παραμείνει κλειστό σήμερα και αύριο

Ξεκίνησε η αφαίρεση και απομάκρυνση των επικίνδυνων πεύκων στο κοιμητήριο των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Λόγω των εργασιών που πραγματοποιεί ο δήμος Ηρακλείου το τμήμα της οδού Μηνά Γεωργιάδου, από τη συμβολή της με την Λεωφόρο Κνωσσού έως τη συμβολή της με την οδό Βερμίου, θα παραμείνει κλειστό σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου από τις 07:00 έως τις 15:00.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Τμήμα Μελετών και Συντήρησης Πρασίνου του Δήμου Ηρακλείου, θα προβεί στην αφαίρεση και απομάκρυνση επικίνδυνων πεύκων και ενός (1) ευκαλύπτου, στο χώρο του Κοιμητηρίου Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν σήμερα Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023 και θα διαρκέσουν για όσο διάστημα απαιτηθεί, σύμφωνα με την απόφαση ΑΔΣ 211/2022 καθώς και τη σχετική ΑΕΕΜΚ 580030/16-01-2023.

Σύμφωνα με το δήμο, τα πεύκα αυτά φύονται ανάμεσα σε οικογενειακούς τάφους, με στενούς διαδρόμους και διαβάσεις, χωρίς δυνατότητες στήριξης ή ελάφρυνσης τους από τα μηχανήματα κλαδέματος ( γερανοφόρα οχήματα), που διαθέτει ο Δήμος. Σε αντικατάσταση αυτών των δέντρων, θα φυτευτούν άμεσα από το αρμόδιο τμήμα του Δήμου μας, όπου αυτό είναι εφικτό και πάντα μέσα στο χώρο του Κοιμητηρίου αντίστοιχος αριθμός ομοειδών δέντρων.

Εξαιτίας των εργασιών. το τμήμα της οδού Μηνά Γεωργιάδου, από τη συμβολή της με την Λεωφόρο Κνωσσού έως τη συμβολή της με την οδό Βερμίου, θα παραμείνει κλειστό την Τρίτη 21 και την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου από τις 07:00 έως τις 15:00.

Η εκτροπή κυκλοφορίας θα γίνεται μέσω των οδών Παρασκευοπούλου και Σήφακα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια