Σοκ στον Μοχό: Κατέρρευσε από σκάλες και έφυγε από τη ζωή η Νίκη Ρουσάκη - Αύριο το τελευταίο αντίο στην άτυχη γυναίκα

Κρήτη
Σοκ στον Μοχό: Κατέρρευσε από σκάλες και έφυγε από τη ζωή η Νίκη Ρουσάκη - Αύριο το τελευταίο αντίο στην άτυχη γυναίκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ηλικία 59 ετών έφυγε αιφνίδια από τη ζωή η Νίκη Ρουσάκη - Αύριο Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου συγγενείς και φίλοι θα της πουν το τελευταίο αντίο

Σοκ στην κοινωνία του Μοχού, καθώς έφυγε ξαφνικά από την ζωή η Νίκη Ρουσάκη, σε ηλικία 59 ετών, το περασμένο Σάββατο.

Ειδικότερα, η Νίκη Ρουσάκη έφυγε από την ζωή το Σάββατο, ενώ βρισκόταν σε ένα κατάστημα και πιο συγκεκριμένα σε ταβέρνα. Η 59χρονη είχε χρειαστεί να πάει στην τουαλέτα και όπως κατά τις μαρτυρίες κατέβαινε σκάλες - σύμφωνα με πληροφορίες - εντελώς ξαφνικά έπεσε κάτω και άφησε την τελευταία της πνοή. "Ούτε γλίστρησε, ούτε σκόνταψε" φέρεται να έχει καταθέσει άτομο που ήταν μαζί της σύμφωνα με ασφαλή πηγή.  

Παράλληλα σύμφωνα με μαρτυρίες η άτυχη γυναίκα, ούτε γλίστρησε, αλλά ούτε και σκόνταψε, με τα συμπτώματα του θανάτου να παραπέμπουν και σε άλλη αιτία ίσως παθολογικά. Ωστόσο «φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου της 59χρονης θα ρίξει η νεκροψία νεκροτομή που κατά πληροφορίες θα γίνει το πρωί της Δευτέρας.

Η γυναίκα αρχικά παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαλίων, ωστόσο ήταν ήδη αργά.  

Την ίδια ώρα συγγενείς και φίλοι θα της πουν το τελευταίο «αντίο» αύριο Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 3:00 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας (Μοχού), ενώ η σορός της θα βρίσκεται από τις 1:30 το μεσημέρι εκεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News