Αποστολή Αγάπης: Επιστρέφονται τα χρήματα στους λογαριασμούς όσων θέλησαν να βοηθήσουν την 15χρονη Ανθή

Κρήτη
Αποστολή Αγάπης: Επιστρέφονται τα χρήματα στους λογαριασμούς όσων θέλησαν να βοηθήσουν την 15χρονη Ανθή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα τα έξοδα για το χειρουργείο της 15χρονη ανέλαβε μια γυναίκα επιχειρηματίας από την Αθήνα

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των Κρητικών στην έκκληση για βοήθεια της οικογένειας της 15χρονη Ανθής. Το κορίτσι δίνει τη δική του μάχη με το οστεοσάρκωμα και ήταν αναγκαία η μεταφορά της στο εξωτερικό για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η Αποστολή Αγάπης θέλησε να βοηθήσει κάνοντας έκκληση μέσω ανάρτησή της στο Facebook προκειμένου να συγκεντρωθούν τα χρήματα για το χειρουργείο της μικρής. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε πολύ γρηγορά και άμεσα μαζεύτηκαν τα χρήματα. Όλα τα έξοδά της Ανθής ανέλαβε μια γυναίκα επιχειρηματίας από την Αθήνα – η οποία δεν θέλει να γνωστοποιηθεί το όνομά της – και έτσι η Αποστολή Αγάπης με νέα της ανακοίνωση ενημερώνει όσους κατέθεσαν χρήματα στους λογαριασμούς ότι θα τους επιστραφούν λέγοντάς τους ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Στην λεζάντα της ανάρτησης αναφέρονται τα ακόλουθα: «Ενημέρωση προς όλα τα μέλη‼️‼️

Μετά από επικοινωνία με την κλινική της  Γερμανίας, μας ενημέρωσαν ότι το κορίτσι θα μεταφερθεί το επόμενο διάστημα για επανέλεγχο και θα προγραμματιστεί το τελευταίο χειρουργείο του.🙏

Το χρηματικό ποσό που χρειαζόταν, το κάλυψε επιχειρηματίας και βρίσκεται ήδη στον λογαριασμό της κλινικής.

Θεωρούμε λοιπόν ηθικό ολοι οι Εθελοντές της #Αποστολής_Αγάπης καθώς και το ΔΣ του #Εργατικού_Κέντρου, τα χρήματα που έχουν μπει στο λογαριασμό μας να επιστραφούν πίσω στους καταθέτες.

👉Η διαδικασία επιστροφής θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 6/2/23.

👉Παρακαλούμε τους καταθέτες αν μέχρι την Παρασκευή 10/2/23  δεν δουν το ποσό στον λογαριασμό τους να επικοινωνήσουν άμεσα με τη #Διαλυνά_Ροδάνθη. ‼️‼️‼️

♦️Να ενημερώσουμε επίσης ότι το ποσό που συγκεντρώθηκε είναι 14.785,45€ με σημερινή ενημέρωση 3/2/23 (αποδεικτικό ενημέρωσης στην παρακάτω φωτό).

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την άμεση ανταπόκριση και την ευαισθησία που δείξατε για την υγεία του μικρού κοριτσιού.

Οι ευχές μας δίπλα της...για γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή, υγιής στο σπίτι της❤️❤️❤️

Παρακαλούμε, κοινοποιήστε το ‼️‼️‼️‼️».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News