Ηράκλειο

Ηράκλειο: Ένα μεγάλο γιορτινό τραπέζι από την οικογένεια Καλαθάκη στη Λότζια (εικόνες, βίντεο)

Ένα Γεύμα Αγάπης και μια μεγάλη αγκαλιά για τους συνανθρώπους μας

Στο Χριστουγεννιάτικο γεύμα αγάπης η οικογένεια Καλαθάκη παραμένει  πιστή στο ραντεβού της εδώ και 26 χρόνια! Από το πρωί σήμερα των Χριστουγέννων έξω από την Δημαρχείο στο κέντρο του Ηρακλείου, ξεκίνησε το Γεύμα Αγάπης, σε γιορταστική ατμόσφαιρα με κάλαντα, τραγούδια και πλούσια χριστουγεννιάτικα εδέσματα και μεγάλες ποσότητες ποιοτικού φαγητού. 

Η οικογένεια Καλαθάκη με τους συνεργάτες τους και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικών υπηρεσιών Ρένα Παπαδάκη υποδέχθηκαν με χαρά όλους τους συμπολίτες μας Έλληνες και ξένους που έχουν ανάγκη την συντροφιά μας και την αγάπη μας ιδιαίτερα αυτές τις γιορτινές ημέρες. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη στο Γεύμα Αγάπης, σε μία γιορτή που έγινε θεσμός για τα κοινωνικά δρώμενα του Ηρακλείου και ολόκληρης της Κρήτης. 

Το  μεγάλο χριστουγεννιάτικο τραπέζι, για όλους τους συμπολίτες μας έστρωσαν με την καθοδήγηση  του δημιουργού- δωρητή, Θόδωρου Καλαθάκη, οι τρεις δραστήριες κόρες του, Εμμανουέλα, Ιάσμη, Μαρία, οι σπουδαστές της Kappa Studies μαζί με τους Chefs της Σχολής και το προσωπικό της Kalathakis Events.

Όλοι οι συμμετέχοντες γιόρτασαν τρώγοντας και διασκεδάζοντας με την οικογένειά Καλαθάκη, τους συνεργάτες της και την Αντιδήμαρχο Ρένα Παπαδάκη. Όλοι αντάλλαξαν ευχές και εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους στην οικογένεια.

«Ευχόμαστε χρόνια πολλά σε όλους. Νιώθουμε και αυτά τα Χριστούγεννα μεγάλη χαρά που αυτή την ημέρα γιορτάσαμε και πάλι με τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη την αγάπη μας» δήλωσε ο γνωστός Κρητικός επιχειρηματίας, Θόδωρος Καλαθάκης ,ο οποίος παράλληλα ανέφερε ότι θα συνεχιστούν τα γεύματα αγάπης, ο θεσμός που με επιτυχία πραγματοποιείται τώρα και 26 χρόνια!

Από την πλευρά της, η Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Ρένα Παπαδάκη, εξέφρασε τις ευχές της για υγεία και χρόνια πολλά προς όλους, ενώ ευχαρίστησε θερμά την οικογένεια Καλαθάκη για την προσφορά και στήριξη της στους συνανθρώπους μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια