Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στα Σταυράκια - Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα (εικόνες)

Κρήτη
Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στα Σταυράκια - Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτη σύγκρουση οχημάτων το βράδυ της Τρίτης, 13 Δεκεμβρίου στα Σταυράκια Ηρακλείου - Τα οχήματα υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές, ωστόσο οι οδηγοί από θαύμα δεν έπαθαν τίποτα

Άγιο είχαν οδηγοί δύο οχημάτων τα οποία συγκρούστηκαν στα Σταυράκια Ηρακλείου.

Ειδικότερα, στο τροχαίο που έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης, 13 Δεκεμβρίου και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενεπλάκησαν δύο οχήματα και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη.

Το ένα όχημα μάλιστα εκ των δύο που ενεπλάκησαν στο τροχαίο ξέφυγε της πορείας του και ανετράπη. Ωστόσο παρά την σφοδρότητα της σύγκρουσης και τις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν εξ αιτίας αυτής, δεν υπήρξε τραυματισμός.

Η οδηγός του ενός εκ των δύο οχημάτων μάλιστα αισθάνεται πολύ τυχερή και σύμφωνα με ανάρτησή της στο Facebook, «μπορεί να ήταν Τρίτη και δεκατρείς αλλά εγώ βγήκα σώα, κυριολεκτικά αγρατζούνιστη!!», τονίζει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα και ο δεύτερος οδηγός δεν τραυματίστηκε επίσης από θαύμα. Χαρακτηριστικά  αναφέρει στην ανάρτησή της και για εκείνον: «Σώος και ο δεύτερος οδηγός  ευτυχώς! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κατοίκους της περιοχής που έσπευσαν για βοήθεια.  Δε λέω ονόματα  γιατί  μπορεί να ξεχάσω κάποιον!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News