Ηράκλειο

Praktiker Hellas: Ανοίγει τις πόρτες του ανακαινισμένου καταστήματός της στο Ηράκλειο.

Το κατάστημα του Ηρακλείου είναι πλέον περισσότερο καινοτόμο με φωτισμό LED για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, με υποδομή ανακύκλωσης μεγάλων οικιακών συσκευών και έναν ολοκαίνουργιο σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων με 2 φορτιστές

Η Praktiker Hellas, το No. 1 ελληνικό δίκτυο καταστημάτων Home Improvement & DIY, στοχεύει στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και στην άρτια παροχή υπηρεσιών, μέσα από σύγχρονα καταστήματα, φιλικά προς το περιβάλλον και προς όλους τους καταναλωτές. Συνεχίζει, έτσι, την επιτυχημένη πορεία ανακαίνισης των καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα και την Παρασκευή 25/11, καλωσορίζει την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου Κρήτης, αλλά και όλου του νησιού, σε ένα πλήρως ανανεωμένο κατάστημα με αναβαθμισμένη λειτουργία και ακόμα πιο πλούσιες εκθέσεις με είδη για το σπίτι και τον κήπο!

Το κατάστημα του Ηρακλείου είναι πλέον περισσότερο καινοτόμο με φωτισμό LED για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, με υποδομή ανακύκλωσης μεγάλων οικιακών συσκευών και έναν ολοκαίνουργιο σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων με 2 φορτιστές. Μάλιστα, η Praktiker είναι ο πρώτος μεγάλος retailer στην Ελλάδα που διαθέτει σταθμούς φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων στο 100% του δικτύου της, γεγονός που την καθιστά αρωγό στη συνολική προσπάθεια για οικολογικές μετακινήσεις.

Στο Praktiker της Νέας Αλικαρνασού, μπορεί κανείς να ζήσει μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία! Ολοκαίνουργιες εκθέσεις ηλεκτρικών, επίπλων, θέρμανσης και ψύξης-κλιματισμού, ειδών υγιεινής αλλά και κήπου, μας περιμένουν όλους να βρούμε ό,τι ακριβώς επιθυμούμε. Τα νέα Try Me concepts σε ηλεκτρικές συσκευές, εργαλεία και smart gadgets μας βοηθούν να επιλέξουμε την πιο συμφέρουσα για εμάς λύση, ενώ στις κατηγορίες χριστουγεννιάτικου στολισμού, Κήπου -BBQ και επίπλων μπορούμε να βρούμε ακόμα περισσότερη έμπνευση!

Η περιήγηση γίνεται ακόμα πιο ευχάριστη, με πιο φιλική και φρέσκια σήμανση, ενώ η χρήση της τεχνολογίας για την εύρυθμη λειτουργία και τη διαχείριση του όγκου των πελατών, κάνει τη συνολική μας βόλτα στα Praktiker ακόμα πιο ξεκούραστη και απλή! Μάλιστα, στο κατάστημα διατίθενται 4 θέσεις parking ΑμεΑ, συμπεριληπτικό μπάνιο που διαθέτει και αλλαξιέρα για βρέφη, ενώ διαθέτει και μια συνεχώς εμπλουτιζόμενη γκάμα προϊόντων που απευθύνονται σε άτομα με αναπηρία και εμποδιζόμενα άτομα. Το κατάστημα του Ηρακλείου βρίσκεται ήδη στη διαδικασία να γίνει και αυτό «Σπίτι Ανοιχτό», δηλαδή κατάστημα πιο φιλικό και προσβάσιμο στα ΑμεΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος προσβασιμότητας και συμπεριλήψης της Praktiker.

Σημειώνεται, πως η ομάδα του Praktiker Ηρακλείου αποτελείται από 50 έμπειρους εργαζόμενους  οι οποίοι συμμετέχουν τακτικά σε εκπαιδεύσεις, για την εξέλιξή τους, αλλά και για θέματα που αφορούν στο κατάστημα και την εξυπηρέτηση πελατών. Παράλληλα, η Praktiker στο Ηράκλειο συνεισφέρει ενεργά και παίρνει θέση σε θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία στηρίζοντας τον Δήμο, τοπικούς συλλόγους και ΜΚΟ, ενώ διοργανώνει τακτικά εθελοντικές αιμοδοσίες σε συνεργασία με το Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Η Praktiker επενδύει σταθερά στον εκσυγχρονισμό, προσφέροντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες και καινοτόμες λύσεις. Ανοίγει τις πόρτες της για την τοπική κοινωνία Ηρακλείου και την καλεί να ανακαλύψει μοναδικές προσφορές από 24 έως και 26 Νοεμβρίου!

Τοποθεσία Καταστήματος

Καρτερού 22

71601, Νέα Αλικαρνασσός, Ηράκλειο Κρήτης

Τηλ.- 210 9940 000

Λίγα λόγια για την Praktiker Hellas

Η Praktiker Hellas, μετρώντας 30 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, αποτελεί το Νo. 1 Ελληνικό Δίκτυο Home Improvement & DIY, εκπαιδεύοντας τους καταναλωτές γύρω από τη φιλοσοφία «Φτιάξ’ το μόνος σου» (Do-it-Yourself). Διαθέτοντας 16 καταστήματα πανελλαδικά, δυναμικό e-commerce και εξειδικευμένο τμήμα b2b σε όλη την Ελλάδα, προσφέρει αγοραστικές εμπειρίες κορυφής, για κάθε μικρή ή μεγάλη αλλαγή, αποτελώντας one-stop-shop για κάθε ανάγκη του σπιτιού και του κήπου, παρέχοντας καθημερινά 50.000 προϊόντα και ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Από τον Απρίλιο του 2014, η εταιρία, έχει ενσωματωθεί στον κορυφαίο καναδικό Όμιλο Fairfax Financial Holdings Limited, γνωστό για το σημαντικό ιστορικό επιτυχημένων επενδύσεων σε διεθνείς εταιρίες με ισχυρές προοπτικές ανάπτυξης, καθώς και για τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη εταιρικών αξιών από το 1985. Επιπλέον, η Praktiker Hellas δίνοντας έμφαση στη διαρκή της ανάπτυξη και εξέλιξη, βρίσκεται σε διαδικασία υλοποίησης επενδυτικού πλάνου που περιλαμβάνει την αναβάθμιση των συστημάτων της, την ανακαίνιση των υπαρχόντων καταστημάτων της καθώς και την επέκταση του δικτύου της με νέα, στην Αττική και την περιφέρεια. Με μια καταρτισμένη ομάδα 1.600 επαγγελματιών και με προτεραιότητα τις ξεχωριστές ανάγκες των πελατών της, η εταιρία προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση, ενώ με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Κοινωνία & το Περιβάλλον, υλοποιεί ολοκληρωμένα προγράμματα και πρωτοβουλίες Βιωσιμότητας και Συμπερίληψης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια