Κρήτη: Φόβος και τρόμος οι λακκούβες στο Ηράκλειο (εικόνες, βίντεο)

Κρήτη
Κρήτη: Φόβος και τρόμος οι λακκούβες στο Ηράκλειο (εικόνες, βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επικίνδυνες καταστάσεις λόγω τεράστιων λακκουβών βιώνουν οδηγοί που διασχίζουν την οδό Καράτζη και κάθετους δρόμους στη Νέα Αλικαρνασσό, καθώς δεν λείπουν και οι τραυματισμοί

 

  • Τα έργα της ΔΕΥΑΗ άφησαν πίσω τους κακοτεχνίες - παγίδες
  • Εικόνα ντροπής από λακκούβα - κρατήρα στον Ξηροπόταμο
  • Σκέπασαν την λακκούβα στον Ξηροπόταμο με παλέτα και τούβλα
  • Στον αστερισμό της λακκούβας μία ολόκληρη πόλη

«Κόκκινο» χτυπά η επικινδυνότητα στην οδό Καράτζη και σε κάθετους δρόμους όπου έχουν σχηματιστεί τεράστιες λακκούβες, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των διερχόμενων οδηγών, ενώ δεν έχουν λείψει και οι μικροτραυματισμοί, με οδηγούς και πολίτες να ξεσπούν.  

Πρόκειται για σημεία όπου εκτελέστηκαν έργα της ΔΕΥΑΗ μετά από φράξιμο φρεατίων και όχι μόνο, όπως υποστηρίζουν δημότες, οι οποίοι αντικρίζουν εδώ και δύο εβδομάδες τις κακοτεχνίες που άφησε πίσω της η δημοτική επιχείρηση, με τις λακκούβες και τις τομές να μπαλώνονται πρόχειρα με χώμα.

Παράλληλα οι οδηγοί που βιώνουν δραματικές καταστάσεις όλο αυτό το διάστημα, στέλνουν τα δικά τους μηνύματα στην Λότζια.

Τριτοκοσμικές καταστάσεις

Την ίδια ώρα τραγελαφικές είναι οι εικόνες και στον Ξηροπόταμο.

Λακκούβα η οποία βρίσκεται κοντά σε σχολεία και σε γηροκομείο, έχει σχηματιστεί στη μέση του δρόμου και έχει σκεπαστεί πρόχειρα με ξύλινη παλέτα και τούβλα, με τους δημότες να τονίζουν την ανάγκη άμεσης αποκατάστασης του οδοστρώματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News