Μιλτιάδης Καράτζης: Ένας υπέροχος άνθρωπος - Το συγκινητικό βίντεο στην εκδήλωση μνήμης και τιμής

Κρήτη
Μιλτιάδης Καράτζης: Ένας υπέροχος άνθρωπος - Το συγκινητικό βίντεο στην εκδήλωση μνήμης και τιμής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον άνθρωπο, επιχειρηματία και ευεργέτη Μιλιτάδη Καράτζη τίμησε το απόγευμα του Σαββάτου, 10 Σεπτεμβρίου ο δήμος Αρχανών - Αστερουσίων στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Μελιδοχώρι παρουσία πλήθους κόσμου καθώς ο εκλιπών ήταν αγαπητό πρόσωπο στην τοπική κοινωνία

  • Ο Δήμος Αρχανών Αστερουσίων τίμησε τον Μιλτιάδη Καράτζη
  • Διάχυτη η συγκίνηση στην ιδιαίτερη πατρίδα του
  • Το επιχειρηματικό του δαιμονιο τον οδήγησε στην δημιυργία ενός επιχειρηματικού κολοσσού
  • Ξεχωριστή βραδιά μνήμης μιας μεγάλης προσωπικότητας

Ιδιαίτερα συγκινημένη εμφανίστηκαν η σύζυγος αλλά και τα παιδιά του αείμνηστου επιχειρηματία, ενώ μετά το τρισάγιο που τελέστηκε, ακολούθησαν τα αποκαλυπτήρια της προτομής από τον εγγονό του.

Με συγκίνηση ο εγγονός του Μιλτιάδη Καράτζη που φέρει το όνομα του παππού του, πραγματοποίησε τα αποκαλυπτήρια της προτομής.

Ήταν όλοι εκεί για να τιμήσουν τον σπουδαίο επιχειρηματία και ευεργέτη στο πλαίσιο της τιμητικής εκδήλωσης του δήμου Αρχανών- Αστερουσίων. Η οικογένειά του, οι στενοί του συνεργάτες, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά κυρίως απλοί πολίτες που κατέκλυσαν το Μελιδοχώρι αφού μπορεί να ήταν δεινός επιχειρηματίας αλλά παρέμεινε πάνω απ’ όλα άνθρωπος. Βαθιά συγκινημένοι μίλησαν για τον αείμνηστο Μιλιτάδη Καράτζη η σύζυγος και τα παιδιά του.

Όσο ψηλά κι αν έφτασε, ο Μιλτιάδης Καράτζης δεν ξέχασε ποτέ από που ξεκίνησε. Παρέμεινε απλός και ταπεινός και μπορεί να δημιούργησε έναν επιχειρηματικό κολοσσό αλλά δεν ξέχασε ποτέ να προσφέρει σε όσους είχαν ανάγκη.

Η τιμητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Μελιδοχώρι, σε μια βραδιά που είχε έντονο «άρωμα» Κρήτης με «βουβό» πεντοζάλη και μαντινάδες.

Ο Μιλτιάδης Καράτζης γεννήθηκε στο Μελιδοχώρι και αποφοιτώντας στράφηκε στην Αυστρία για σπουδές στην ιατρική. Γρήγορα όμως το επιχειρηματικό δαιμόνιο τον οδήγησε σε άλλα μονοπάτια καθώς δημιούργησε δική του εταιρεία.

Επιστρέφοντας στην πατρίδα του κάθε βήμα του τον οδηγούσε και πιο ψηλά, οι επιχειρήσεις και οι εταιρείες πολλαπλασιάστηκαν και γρήγορα γεννήθηκε ένας επιχειρηματικός κολοσσός. Για τον ίδιο όμως ό,τι πολυτιμότερο είχε ήταν η οικογένειά του που συνεχίζει την ανοδική πορεία την οποία ο ίδιος ξεκίνησε…

Την τιμητική εκδήλωση του δήμου Αρχανών - Αστερουσίων συντόνισε ο δημοσιογράφος του ομίλου ΚΡΗΤΗ TV Νίκος Παναγιωτόπουλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News