Ηράκλειο: Στο δάσος του Ρούβα εστιάζονται οι έρευνες για τον 53χρονο Γερμανό

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Στο δάσος του Ρούβα εστιάζονται οι έρευνες για τον 53χρονο Γερμανό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αστυνομικές δυνάμεις και πυροσβέστες κινήθηκαν πεζή μέσα το δάσος, αφού εξαντλήθηκε κάθε άλλη πιθανότητα, χωρίς να εντοπιστεί κανένα ίχνος του Γερμανού τουρίστα, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν σε περιοχή της Μεσαράς, την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου

Ένα ακόμη 24ωρο αγωνίας για τη ζωή και την τύχη του Γερμανού τουρίστα συμπληρώθηκε, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν σε περιοχή της Μεσαράς και εδικότερα γύρω από το Καμαραικό σπήλαιο την Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου, με τις έρευνες να συνεχίζονται, αυτή τη φορά προς το δάσος του Ρούβα.

Αστυνομικές δυνάμεις και πυροσβέστες κινήθηκαν πεζή μέσα το δάσος, αφού εξαντλήθηκε κάθε άλλη πιθανότητα, χωρίς να εντοπιστεί κανένα ίχνος του αγνοούμενου. Οι έρευνες παραμένουν άκαρπες, ενώ δεν υπάρχει κανένα στοιχείο ούτε για το ποια κατεύθυνση ακολούθησε, ούτε τι ρούχα και εξοπλισμό μπορεί να είχε μαζί του.

Υπενθυμίζεται ότι ο αλλοδαπός τουρίστας ξεκίνησε με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο με πιθανότερο προορισμό το Καμαραϊκό Σπήλαιο του δήμου Φαιστού, ωστόσο στη συνέχεια χάθηκαν τα ίχνη του. Το ίδιο βράδυ φέρεται να επικοινώνησε με συγγενικά του πρόσωπα στη Γερμανία, λέγοντάς τους πως έχει χαθεί και πως με το πρώτο φως της ημέρας θα επιχειρούσε να βρει τρόπο να επιστρέψει σε γνώριμο μέρος.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News