Ηράκλειο: Άνοιξε - Κλείσε το γεφυράκι στον Καράβολα - «Βροχή» τα παράπονα από τους πολίτες (βίντεο)

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Άνοιξε - Κλείσε το γεφυράκι στον Καράβολα - «Βροχή» τα παράπονα από τους πολίτες (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί το γεφυράκι στον Καράβολα να έκλεισε και πάλι με νέα παρέμβαση από τους αρμόδιους, ωστόσο αγανακτισμένοι πολίτες επισημαίνουν πως αυτό δεν δίνει τη λύση - Να δρομολογηθούν οι εργασίες για την συντήρηση του έργου τονίζουν για ακόμα μία φορά, εξηγώντας πως η συγκεκριμένη γέφυρα εξυπηρετεί αρκετό κόσμο  

 

  • Έβαλαν σίδερα για να εμποδίσουν την πρόσβαση αντί να προχωρήσουν σε αποκατάσταση
  • Κλειστό το γεφυράκι, χωρίς πρόσβαση η παραλία
  • Βροχή παραπόνων από τους πολίτες που βλέπουν αναλγησία για το γιοφύρι

Με νέα παρέμβαση των αρμοδίων έκλεισε και πάλι το γεφυράκι στον Καράβολα, μία κίνηση που προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια των πολιτών με τους ίδιους να ζητούν να δρομολογηθούν οι εργασίες για την συντήρηση του έργου, εξηγώντας πως η συγκεκριμένη γέφυρα εξυπηρετεί αρκετό κόσμο καθημερινά που μετακινείται με τα πόδια στην περιοχή.

Ειδικότερα, το συνεχές άνοιξε - κλείσε της γέφυρας που βρίσκεται στον Καράβολα, ήρθε να προστεθεί άλλο ένα. Αυτή τη φορά οι αρμόδιες αρχές τοποθέτησαν κάγκελα αντί για πλέγμα, ώστε να μην μπορεί να αφαιρεθεί ξανά από τους πολίτες.

Την ίδια ώρα, τα ερωτηματικά από τους κατοίκους της περιοχής παραμένουν, σχετικά με τη δρομολόγηση των εργασιών αποκατάστασης. Η συγκεκριμένη γέφυρα εξυπηρετεί καθημερινά αρκετούς πολίτες με τους ίδιους να τονίζουν πως το να κλείνει απλώς η γέφυρα δεν αποτελεί λύση. 

Αν και η γέφυρα έχει χαρακτηριστεί ως επικίνδυνη, ωστόσο μέχρι και τις προηγούμενες ημέρες που υπήρχε το άνοιγμα στο συρματόπλεγμα, πολίτες την διέσχιζαν με δικό τους ρίσκο παρά τον κίνδυνο που εγκυμονούν οι φθορές. 

Το κλείσιμο της κρεμαστής γέφυρας δυσκολεύει και την πρόσβαση στην παραλία που βρίσκεται πίσω από το Παγκρήτιο στάδιο. Ντόπιοι και τουρίστες που κινούνται με τα πόδια και θέλουν να κάνουν το μπάνιο τους κάπου κοντά στην πόλη, χρειάζεται να κάνουν ολόκληρο κύκλο για να φτάσουν στην ακτή. 

Την ανάγκη για συντήρηση του έργου επισημαίνουν οι πολίτες, ώστε να μπορούν και πάλι να τη διασχίζουν με ασφάλεια.   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News