Δημήτρης Αποστολάκης: Σήμερα η κηδεία του Ηρακλειώτη πρώην υφυπουργού Εθνικής Άμυνας παρουσία Ανδρουλάκη

Κρήτη
Δημήτρης Αποστολάκης: Σήμερα η κηδεία του Ηρακλειώτη πρώην υφυπουργού Εθνικής Άμυνας παρουσία Ανδρουλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταφή του θα γίνει του κοιμητήριο Λύττου Πεδιάδος, σε στενό οικογενειακό κύκλο

Σήμερα Τετάρτη 27 Ιουλίου, θα πουν το τελευταίο αντίο φίλοι και συγγενείς στον Ηρακλειώτη πρώην υφυπουργό Εθνικής Άμυνας και ιστορικό στέλεχο του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Αποστολάκη.

Η κηδεία του θα γίνει στη 01:00 το μεσημέρι, στο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο. Η σορός του θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 12:00 το μεσημέρι, ενώ η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Λύττου Πεδιάδος, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η οικογένεια του Δημήτρη Αποστολάκη κάνει έκκληση σε όσους παρεβρεθούν στην κηδεία, αντί για στεφάνια, τα χρήματα να κατατεθούν στο σωματείο ΑμεΑ «Δικαίωμα στη ζωή».

Λόγω αυξημένων κρουσμάτων που καταγράφονται το τελευταίο διάστημα, η κηδεία θα τελεσθεί με όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Στην εξόδιο ακολουθία του λαοφιλή πολιτικού και αρχηγού του ΓΕΑ, Δημήτρη Αποστολάκη αναμένεται να βρεθεί και ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο κ. Ανδρουλάκης εδώ και καιρό έχει προγραμματίσει μια ολιγοήμερη επίσκεψη στην Κρήτη, για τις τελευταίες ημέρες του Ιούλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να επισκεφθεί και την πόλη των Χανίων μετά το πέρασμα του από το Ηράκλειο.

Στην κηδεία του Δημήτρη Αποστολάκη θα παραβρεθούν ακόμη ο ευρωβουλευτής ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης, και ο Συντοντιστής Παραγωγικών Τομέων ΝΔ, Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News