Μαθαίνουν κινέζικα οι φοιτητές στο ΕΛΜΕΠΑ (βίντεο)

Κρήτη
Μαθαίνουν κινέζικα οι φοιτητές στο ΕΛΜΕΠΑ (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ναι» στις δύσκολες προκλήσεις λένε οι φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού του ΕΛΜΕΠΑ, οι οποίοι από αυτό το εξάμηνο ξεκίνησαν να μαθαίνουν μέχρι και Κινέζικα

Μπορεί η εκμάθηση της Κινεζικής γλώσσας να ακούγεται στους περισσότερους ως κάτι το ακατόρθωτο… Ωστόσο οι σπουδαστές του ΕΛΜΕΠΑ στο Ηράκλειο μας αποδεικνύουν πως με όρεξη για μάθηση και φυσικά με πολλή εξάσκηση, γίνεται εφικτό.

Τριάντα φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού κάθονται στα έδρανα, προκειμένου να αποκτήσουν ένα χρήσιμο εφόδιο, το οποίο λίγοι διαθέτουν στο βιογραφικό τους.

Ακόμα και την εκμάθηση μίας τόσο ιδιαίτερης γλώσσας, όπως είναι τα κινέζικα, η διδάσκουσα του μαθήματος, ξέρει πώς να την κάνει να φαίνεται απλή υπόθεση…

Η ίδια έχοντας από νωρίς αγάπη για τις Ασιατικές γλώσσες αποφάσισε να μετακομίσει στην Κίνα για να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο του Πεκίνο. Σήμερα έχει επιστρέψει στον τόπο της για να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις της στα νέα παιδιά.

Πάντως, η μεγάλη συμμετοχή φοιτητών στην παρακολούθηση των μαθημάτων αποτελεί σίγουρα θετικό στοιχείο για τους νέους, οι οποίοι ανταποκρίνονται σε διαφορετικά ερεθίσματα που θα τους βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του μέλλοντος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News