Αη Γιάννης Χωστός: Συνεχίζεται η ταλαιπωρία των οδηγών - Παρεμβάσεις σε ώρες αιχμής (βίντεο)

Ηράκλειο
Αη Γιάννης Χωστός: Συνεχίζεται η ταλαιπωρία των οδηγών - Παρεμβάσεις σε ώρες αιχμής (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αγανακτισμένοι οδηγοί δηλώνουν «εγκλωβισμένοι» στο αυτοκίνητό τους, για περισσότερο από 40 λεπτά, σε μια διαδρομή που υπό άλλες συνθήκες πραγματοποιείται σε 10 λεπτά

Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία στον Αι Γιάννη Χωστό και σήμερα, Παρασκευή 13 Μαΐου, με εκατοντάδες οχήματα σχηματίζουν ουρές που φτάνουν μετά τα «Κανάρια». Οι αγανακτισμένοι οδηγοί δηλώνουν «εγκλωβισμένοι» στο αυτοκίνητό τους, για περισσότερο από 40 λεπτά, σε μια διαδρομή που υπό άλλες συνθήκες πραγματοποιείται σε 10 λεπτά, όταν την ίδια στιγμή οι αρχές επιχειρούν σε ώρες αιχμής να αφαιρέσουν τα κολονάκια από τον κόμβο, ώστε να ομαλοποιηθεί προσωρινά η κίνηση στους δρόμους.

Υπενθυμίζεται πως και χθες Πέμπτη 12 Μαΐου υπάλληλοι αφαίρεσαν τα κολονάκια από το κόμβο, με τους οδηγούς να μιλούν για «λύτρωση». Χθες δοκιμάστηκε για άλλη μια μέρα η υπομονή των οδηγών που κινούνται από Μαλάδες και Φοινικιά προς Ηράκλειο, με οδηγούς να εμφανίζονται προετοιμασμένοι για την καθυστέρηση στους δρόμους.

Πιο συγκεκριμένα, εδώ και μερικές μέρες ο συγκεκριμένος δρόμος έχει γίνει ταυτόσημο της ταλαιπωρίας και της σωματικής και ψυχολογικής εξουθένωσης, φτάνοντας στην απόγνωση πολλούς κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και οδηγούς αυτοκινήτων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News