Δεύτερος κυκλικός κόμβος στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στον Χωστό (βίντεο)

Κρήτη
Δεύτερος κυκλικός κόμβος στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στον Χωστό (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σχεδόν έξι μήνες μετά την δημιουργία από πλευράς δήμου Ηρακλείου κυκλικού κόμβου στην περιοχή, η περιφέρεια Κρήτης έρχεται να κατασκευάσει τον δικό της κόμβο με την ελπίδα να καταφέρει να ανακουφίσει την κίνηση

Ένας ακόμη κυκλικός κόμβος κατασκευάστηκε στην πολύπαθη περιοχή του Άι Γιάννη στο Χωστό

«Ευελπιστούμε ότι με την κατασκευή αυτού του προσωρινού κόμβου θα επιλυθεί το κυκλοφορικό πρόβλημα που υπάρχει στην περιοχή.» τονίζει στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV o αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης και προσθέτει:

«Είμαστε συνεργασία τόσο με το Δήμο όσο και με το μελετητή για να δούμε αν δεν επιλυθεί το πρόβλημα και αναφέρομαι στους συμπολίτες οδήγούς που έρχονται από το ΒΟΑΚ και θέλουν να εισέλθουν στην πόλη θα κατασκευαστεί και ένας τρίτος προσωρινός κόμβος προς την περιοχή της Φοινικιάς για να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο»

«Είναι μια χρόνια απαίτηση των συμπολιτών μας λόγω της κυκλοφοριακής συμφόρησης που είχαμε καθημερινά τις ώρες αιχμής» αναφέρει ο Διοικητής τροχαίας Ηρακλείου Στέλιος Καρακούδης.

«Θεωρούμε ότι η ροή των οχημάτων θα ομαλοποιηθεί. Θα πρέπει να βρούμε ότι οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι σε πιλοτικό στάδιο.» επισημαίνει.

Σχεδόν έξι μήνες μετά την δημιουργία από πλευράς δήμου Ηρακλείου κυκλικού κόμβου στην περιοχή, η περιφέρεια Κρήτης έρχεται να κατασκευάσει τον δικό της κόμβο με την ελπίδα να καταφέρει να ανακουφίσει την κίνηση.

«Ο σύνδεσμος Επιχειρήσεων και ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου επί χρόνια αναζητούσαμε μια λύση προκειμένου να βελτιώσει το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην περιοχή» επισημαίνει ο πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου Μανώλης Κουμαντάκης.

Και μπορεί όλοι να συμφωνούν πως οι παρεμβάσεις είναι απαραίτητες ωστόσο κάτοικοι, καταστηματάρχες και οδηγοί εμφανίζονται προβληματισμένοι κατά πόσο θα βοηθήσει ο κυκλικός κόμβος στην ανακούφιση της κυκλοφορίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News