Ηράκλειο: Σοβαρό τροχαίο στην πλατεία Φορτέτσας - Συνελήφθη η μητέρα του ανήλικου οδηγού (εικόνες, βίντεο)

Κρήτη
Ηράκλειο: Σοβαρό τροχαίο στην πλατεία Φορτέτσας - Συνελήφθη η μητέρα του ανήλικου οδηγού (εικόνες, βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχημα 4Χ4 με οδηγό έναν 17χρονο - σύμφωνα με τις μαρτυρίες - κάνοντας όπισθεν παρέσυρε τρία μηχανάκια και έναν ηλικιωμένο συνταξιούχο αυτοκινητιστή, 87 ετών, ο οποίος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο ΠΑΓΝΗ

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τη Μεγάλη Παρασκευή 22 Απριλίου 2022, περίπου στις 11 το βράδυ, λίγο πριν φτάσει ο επιτάφιος του Τίμιου Σταύρου στην πλατεία Φορτέτσας.

Ειδικότερα, όχημα 4Χ4 με οδηγό έναν 17χρονο, σύμφωνα με τις μαρτυρίες - κάνοντας όπισθεν παρέσυρε τρία μηχανάκια και έναν ηλικιωμένο συνταξιούχο αυτοκινητιστή.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής που περίμεναν τη διέλευση του επιταφίου, το 4Χ4 έσυρε τον άτυχο συνταξιούχο, 87 ετών, για αρκετά μέτρα τραυματίζοντας τον σοβαρά.

Μάλιστα οι θαμώνες των καφενείων στην οδό Αχιλλέως, έτρεξαν και σήκωσαν κυριολεκτικά το φορτηγάκι για να απεγκλωβίσουν το θύμα, ενώ έντρομη η σύζυγος του που στέκονταν δίπλα του, καλούσε σε βοήθεια.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άτυχο άνδρα, τραυματισμένο, στο ΠΑΓΝΗ.

Ακολούθως, οι Αρχές συνέλαβαν την μητέρα του ανήλικου οδηγού για παραμέληση εποπτείας ανηλικού και αναμένεται να αφεθεί σήμερα ελεύθερη, ενώ το περιστατικό θα λάβει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News