Περιφέρεια Κρήτης: Συναντήσεις της ΝΔ ενόψει επίσκεψης Μητσοτάκη

Κρήτη
Περιφέρεια Κρήτης: Συναντήσεις της ΝΔ ενόψει επίσκεψης Μητσοτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 5:30 το απόγευμα, έχει προγραμματιστεί διευρυμένη σύσκεψη στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, με τη συμμετοχή και των κορυφαίων, κεντρικών στελεχών του κόμματος που θα κατέβουν από την Αθήνα

Μπορεί οι εργασίες του προσυνεδρίου να ξεκινούν το πρωί του Σαββάτου 16 Απριλίου, ωστόσο το προσυνεδριακό κλίμα έχει αρχίσει να ξετυλίγεται από σήμερα Παρασκευή 15 Απριλίου. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαίωσε ο κ. Καρκανάκης, αναμένονται αφίξεις κορυφαίων στελεχών, συμπεριλαμβανομένων του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Παύλου Μαρινάκη, του γραμματέα Οργανωτικού Στέλιου Κονταδάκη και του διευθυντή της Ν.Δ. και προέδρου του ΕΒΕΑ Γιάννη Μπρατάκου.

Η περιοδεία του κλιμακίου του κόμματος περιλαμβάνει επισκέψεις, επαφές και συναντήσεις με αυτοδιοικητική, κοινωνική και παραγωγική ατζέντα. Μεταξύ άλλων, τα στελέχη της Ν.Δ. αναμένεται να επισκεφτούν τη Λότζια και τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, την Περιφέρεια Κρήτης και τον Σταύρο Αρναουτάκη, το ΠΑΓΝΗ αλλά και τον Σύλλογο «Ηλιαχτίδα» για τα παιδιά με καρκίνο.

Η περιοδεία θα έχει ως σταθμό και τον Δήμο Χερσονήσου, με διττό ενδιαφέρον, καθώς, πέρα από τον δήμαρχο Γιάννη Σέγκο, το κλιμάκιο της Ν.Δ. σχεδιάζει να συναντηθεί και να έχει συζητήσεις με τοπικούς, παραγωγικούς και τουριστικούς φορείς.

Στις 5:30 το απόγευμα της Παρασκευής 15 Απριλίου, έχει προγραμματιστεί διευρυμένη σύσκεψη στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, με τη συμμετοχή και των κορυφαίων, κεντρικών στελεχών του κόμματος που θα κατέβουν από την Αθήνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News