Καθηγήτριες απο το 11ο ΓΕΛ βρέθηκαν στη Λιουανία στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus

Κρήτη
Καθηγήτριες απο το 11ο ΓΕΛ βρέθηκαν στη Λιουανία στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι καθηγήτριες παρακολούθησαν τις κοινές εκδηλώσεις εκπαίδευσης μαζί με τους συναδέλφους από τα άλλα συμμετέχοντα σχολεία, αντάλλαξαν ιδέες και κατήρτισαν από κοινού το πρόγραμμα μετακινήσεων των μαθητών

Στο Βίλνιους της Λιθουανίας, προκειμένου να συμμετέχουν στις εργασίες εκπαίδευσης προσωπικού που διοργανώθηκαν από το Silales Dariaus ir Gireno progimnazija (σχολείο υποδοχής), ταξίδεψαν από τις 23 ως τις 27 Νοεμβρίου δύο καθηγήτριες του 11ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου, η κ. Ξένια Περακάκη, ως υπεύθυνη (contact person) του προγράμματος «Everyone is Someone» (Erasmus+ ΚΑ229), και η κ. Μαίρη Μηλιαράκη. 

Οι καθηγήτριες παρακολούθησαν τις κοινές εκδηλώσεις εκπαίδευσης μαζί με τους/τις συναδέλφους από τα άλλα συμμετέχοντα σχολεία, αντάλλαξαν ιδέες και κατήρτισαν από κοινού το πρόγραμμα μετακινήσεων των μαθητών. Επίσης απόλαυσαν τη μαγευτική πόλη του Βίλνιους και ξεναγήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή από το σχολείο υποδοχής, του οποίου η φιλοξενία υπήρξε υποδειγματική. Το πρόγραμμα, το οποίο θα διαρκέσει ως τον Αύγουστο του 2023, έχει ως στόχο την ενεργό συμμετοχή των μαθητών που θα λάβουν μέρος στη σχολική ζωή αλλά και στη ζωή των τοπικών κοινωνιών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News