Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ αύριο στο Ηράκλειο - Στο επίκεντρο τα εργασιακά δικαιώματα εν καιρώ πανδημίας

Ηράκλειο
Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ αύριο στο Ηράκλειο - Στο επίκεντρο τα εργασιακά δικαιώματα εν καιρώ πανδημίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι η τομεάρχης εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης

Τα εργασιακά δικαιώματα στην περίοδο της πανδημίας αλλά και η ιδιωτικοποίηση της κοινωνικής ασφάλισης, θα βρεθούν στο επίκεντρο εκδήλωσης που πραγματοποιεί ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ αύριο Τετάρτη στις 18:00, στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι η τομεάρχης εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης. Στην διάρκεια της εκδηλώσεις θα κάνουν παρεμβάσεις οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο Σωκράτης Βαρδάκης, Νίκος Ηγουμενίδης και Χάρης Μαμουλάκης ενώ θα ακολουθήσε ανοικτή συζήτηση.

Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου πραγματοποίησε συνέντευξη τύπου με σημείο αναφοράς τις παρεμβάσεις που αναμένονται αύριο το απόγευμα στην εκδήλωση που πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο, με τον γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Κλαράκη, να εξαπολύει σκληρή επίθεση στη κυβέρνηση για την αντιλαϊκή όπως τόνισε πολιτική που ακολουθεί στα εργασιακά.

(φωτογραφία intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News