Ηράκλειο

Κοινοβουλευτική παρέμβαση βουλευτών ΣΎΡΙΖΑ – Έλλειψη ενίσχυσης αστυνομικών τμημάτων του Ηρακλείου

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου καταγγέλλει ότι, παρά τις πιέσεις της Ένωσης και του εκπροσώπου τους στο συμβούλιο μεταθέσεων, δεν τοποθετήθηκαν αστυνομικοί στις υπηρεσίες

Σε κοινοβουλευτική παρέμβαση αναφορικά με τη μη ενίσχυση του Α.Τ. Μινώα Πεδιάδος και του Α.Τ. Μαλεβιζίου, με προσωπικό, προχώρησαν οι Βουλευτές Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Βαρδάκης, Νίκος Ηγουμενίδης, Χάρης Μαμουλάκης, καταθέτοντας αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη την επιστολή της ΕΑΥΝΗ.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου καταγγέλλει ότι, παρά τις πιέσεις της Ένωσης και του εκπροσώπου τους στο συμβούλιο μεταθέσεων, προς ενίσχυση συγκεκριμένων υπηρεσιών και ειδικότερα των Α.Τ. Μίνωα Πεδιάδος και Α.Τ. Μαλεβιζίου, εν τούτοις δεν τοποθετήθηκαν αστυνομικοί σε αυτές τις υπηρεσίες.

Η λύση των προσωρινών μετακινήσεων που επιλέχθηκε, δημιουργεί αφενός προβλήματα σε άλλες υπηρεσίες, αφετέρου οδηγεί σε υπερεργασία και καταστρατήγηση του Π.Δ. περί χρόνου εργασίας των αστυνομικών. Οι βουλευτές καλούν τον αρμόδιο Υπουργό να εξετάσει την ανακοίνωση της ΕΑΥΝΗ και να τους ενημερώσει με ποιον τρόπο θα ενισχυθούν οι παραπάνω Υπηρεσίες, ώστε να μην υπάρξει υπερεργασία και καταστρατήγηση του Π.Δ. περί χρόνου εργασίας αστυνομικού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια