Ηράκλειο

Ηράκλειο: Αντιδράσεις αστυνομικών για την μη ενίσχυση τμημάτων σε Αρκαλοχώρι και Μαλεβίζι (βίντεο)

Επικίνδυνες ελλείψεις σε προσωπικό βλέπει ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών, Νίκος Καλομοίρης, την ώρα που τα περιστατικά παραβατικότητας και ανομίας πληθαίνουν

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου εκφράζει την έντονη ενόχλησή της για το γεγονός πως το Συμβούλιο Έκτακτων Μεταθέσεων της Δ.Α. Ηρακλείου δεν αποφάσισε να ενισχύσει τα Α.Τ. Μίνωα Πεδιάδος και Α.Τ. Μαλεβιζίου, παρά το γεγονός πως έχουν επισημανθεί οι μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν.

Για μεσοβέζικες λύσεις και μπαλώματα με τα οποία δεν δίνονται λύσεις σε χρόνια και σημαντικά προβλήματα που κάνουν εξαιρετικά δύσκολη και επικίνδυνη τη δουλειά των αστυνομικών, κάνει λόγο ο νέος πρόεδρος, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Ηρακλείου, Νίκος Καλομοίρης.

Διαβάστε επίσης

ΕΛΑΣ: Προκήρυξη για την πρόσληψη 30 ψυχολόγων και 30 γιατρών

H Ένωση εκφράζει επίσης την αντίθεσή της σε προσωρινές μετακινήσεις, καθώς όπως τονίζει, δημιουργούνται προβλήματα σε άλλες υπηρεσίες ενώ καλεί τους αστυνομικούθς να καταγγέλλουν περιπτώσεις υπερεργασίες και καταστρατήγησης του Π.Δ. περί χρόνου εργασίας αστυνομικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου εκφράζει την έντονη ενόχλησή της για το γεγονός πως το Συμβούλιο Έκτακτων Μεταθέσεων της Δ.Α. Ηρακλείου δεν αποφάσισε να ενισχύσει τα Α.Τ. Μίνωα Πεδιάδος και Α.Τ. Μαλεβιζίου, παρά το γεγονός πως έχουν επισημανθεί οι μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν.

Μετά την πραγματοποίηση του συμβουλίου εκτάκτων μεταθέσεων της Δ.Α. Ηρακλείου, προς έκπληξη μας και παρά τις πιέσεις μας και του εκπροσώπου μας στο συμβούλιο μεταθέσεων προς ενίσχυση συγκεκριμένων υπηρεσιών και ειδικότερα των Α.Τ. Μίνωα Πεδιάδος και Α.Τ. Μαλεβιζίου, κάνεις συνάδελφος δεν τοποθετήθηκε σε αυτές τις υπηρεσίες. Μάλλον η διεύθυνση μας θεωρεί ότι με μεσοβέζικες λύσεις και "μπαλώματα" μέσω προσωρινών μετακινήσεων και κατ' επέκταση δημιουργώντας προβλήματα σε άλλες υπηρεσίες και στην υπηρεσιακή ηρεμία των συναδέλφων θα φροντίσει για την ενίσχυση των παραπάνω υπηρεσιών.

Κύριοι, δυστυχώς άλλες ευκαιρίες δε θα δοθούν ώστε οι υπηρεσίες αυτές να ανακάμψουν. Αν νομίζετε ότι στις επόμενες μεταθέσεις η Διεύθυνσή μας θα ενισχυθεί με κάποια στρατιά αστυνομικών μάλλον πλανάσθαι πλάνην οικτρά.

Η Ένωσή μας θα σταθεί δίπλα στους συναδέλφους και στις υπηρεσίες που στενάζουν από προσωπικό, δε θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση τυχόν υπερεργασίες και καταστρατήγηση του Π.Δ. περί χρόνου εργασίας αστυνομικού και παρακαλούμε τους συναδέλφους να μας καταγγείλουν τυχόν τέτοια φαινόμενα»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια