Ένοπλη ληστεία στο Ηράκλειο: Καρέ-καρέ τα 30 δευτερόλεπτα του δράστη στο μανάβικο (βίντεο)

Ηράκλειο
Ένοπλη ληστεία στο Ηράκλειο: Καρέ-καρέ τα 30 δευτερόλεπτα του δράστη στο μανάβικο (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βίντεο ντοκουμέντο από την ένοπλη ληστεία σε μανάβικο στο Ηράκλειο - Τι δήλωσαν η υπάλληλος της επιχείρησης και κάτοικοι της περιοχής

Στην καρδιά του Ηρακλείου, σε μία από τις κεντρικότερες λεωφόρους της πόλης, κυριολεκτικά μέρα μεσημέρι, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, τρεις ληστείες με στόχο μανάβικα και μίνι μάρκετ. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Ασφάλεια Ηρακλείου για την αναζήτηση του ένοπλου δράστη. Μόνο από ένα μανάβικο κατάφερε να πάρει χρήματα, καθώς συνελήφθη άμεσα.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο 31χρονος ένοπλος ληστής εισέρχεται στο μανάβικο φορώντας καπέλο και γυαλιά ηλίου και περιμένει υπομονετικά με την απειλή πιστολιού την.. είσπραξη της ημέρας. Στη συνέχεια διέφυγε με δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

Αφού αρπάζει τα 65 ευρώ, ο δράστης κατευθύνθηκε σε μίνι μάρκετ λίγα μέτρα παραπάνω στη Λεωφόρο Κνωσού και με την απειλή όπλου, ζητά τα χρήματα από το ταμείο. Η νεαρή κοπέλα αρνήθηκε να του δώσει τα χρήματα ενώ ένας από τους πελάτες εξέρχεται από το μίνι μάρκετ και καλεί σε βοήθεια. Μία ώρα αργότερα ο 31χρονος ημεδαπός συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

https://www.youtube.com/watch?v=D980oDfZZYk?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

Η δράση του ξεκίνησε μέρα μεσημέρι, ενώ το όπλο που κρατούσε ήταν πιστόλι κρότου, το οποίο κατασχέθηκε όπως και το χρηματικό ποσό το οποίο αποδόθηκε στην παθούσα. Επιπλέον, κατασχέθηκε η δίκυκλη μοτοσυκλέτα ως μέσο τέλεσης των ληστειών.

Διαβάστε επίσης

Ηράκλειο: Συνελήφθη 31χρονος για 3 ληστείες σε μανάβικα

Το χρονικό

Στις 14:30 ο εισέβαλε σε μίνι μάρκετ επί της Λεωφόρου Ικάρου, όπου και έφυγε με άδεια χέρια. Μια ώρα αργότερα, εισέβαλε στο μανάβικο, όπου κατάφερε να αποσπάσει 65 ευρώ, ενώ 15 λεπτά αργότερα έφυγε, χωρίς ευρώ από το μίνι μάρκετ επί της Λεωφόρου Κνωσού.

Από την αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου προέκυψε ότι ο ημεδαπός διέπραξε τις ληστείες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News