Εκλογές ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Ο Στ. Μαγκουσάκης συνεχάρη τον Β. Καρκανάκη - «Δεσμευόμαστε για την ενότητα»

Ηράκλειο
Εκλογές ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Ο Στ. Μαγκουσάκης συνεχάρη τον Β. Καρκανάκη - «Δεσμευόμαστε για την ενότητα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κ. Μαγκουσάκης ευχαρίστησε από καρδιάς όσους , όπως είπε, τον τίμησαν με την επιλογή τους

Τον Βαγγέλη Καρκανάκη που επανεξελέγη στη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Ηρακλείου συνεχάρη ο Στράτος Μαγκουσάκης ο οποίος διεκδίκησε την θέση για την προεδρία στις εσωκομματικές εκλογές. Ο κ. Μαγκουσάκης ευχαρίστησε και όσους τον τίμησαν, όπως είπε χαρακτηριστικά, με την επιλογή τους.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ.Μαγκουσάκης:

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω προσωπικά την καθεμία και τον καθένα από εσάς, όλες τις χιλιάδες των φίλων αγωνιστών και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, που συμμετείχατε χθες στις εσωκομματικές διαδικασίες στο νομό Ηρακλείου.

Η μεγάλη προσέλευση, η μαζική συμμετοχή είναι η μεγαλύτερη εγγύηση ενότητας της Παράταξής μας.

Θέλω να συγχαρώ τον Βαγγέλη Καρκανάκη για την εκλογή του στη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Ηρακλείου. Θέλω να συγχαρώ, επίσης, τα νεοεκλεγέντα μέλη της ΝΟΔΕ, τους προέδρους των ΔΗΜΤΟ και τα εκλεγέντα μέλη τους. Καθώς και όλους αυτούς που εσείς επιλέξατε να εκπροσωπήσουν το νομό μας στο 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Όλοι μαζί ενωμένοι θα είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή. Δεν επαγγελλόμαστε την Ενότητα. Δεσμευόμαστε για αυτή.  

Όλοι μαζί θα είμαστε εδώ για όλους εσάς. Δίπλα σας. Και με τη δική σας βοήθεια, συμπαράσταση και συνεργασία θα οδηγήσουμε τη Νέα Δημοκρατία σε νέες επιτυχίες. Σε νέες νίκες.

Θέλω τέλος να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που με τίμησαν με την επιλογή τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βαγγέλης Καρκανάκης θα βρεθεί εκ νέου στον προεδρικό θώκο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, καθώς επανεξελέγη με 2.731 ψήφους έναντι 1.991 του Στράτου Μαγκουσάκη. Τα οριστικά αποτελέσματα προέκυψαν περίπου στις δύο τα ξημερώματα της Δευτέρας, 25 Οκτωβρίου, οπότε και ολοκληρώθηκε η διαδικασία της καταμέτρησης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News