Ηράκλειο

Επεισόδιο στον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων: Έσπασε το γραφείο επειδή δεν μπήκε στο arogi.gov.gr

Δημότης μπήκε στο γραφείο της γραμματέως του Δημάρχου στα Πεζά και προκάλεσε ζημίες, με αφορμή το γεγονός ότι η Δημοτική Ενότητα στην οποία κατοικεί, δεν έχει ενταχθεί ακόμη στο arogi.gov.gr

Επεισόδιο σημειώθηκε στον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων, καθώς Δημότης μπήκε στο γραφείο της γραμματέως του Δημάρχου στα Πεζά και προκάλεσε ζημίες, με αφορμή το γεγονός ότι η Δημοτική Ενότητα στην οποία κατοικεί, δεν έχει ενταχθεί ακόμη στο arogi.gov.gr.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο neakriti.gr ο Δήμαρχος Αρχανών – Αστερουσίων, Μάνος Κοκοσάλης, «δημότης μπήκε και έσπασε το γραφείο της γραμματέως στα Πεζά, διότι η Δημοτική Ενότητα στην οποία κατοικεί δεν έχει ενταχθεί στην πλατφόρμα στο arogi.gov.gr».

Όπως τονίζει ο κ. Κοκοσάλης, η ένταξη ή όχι μιας περιοχής στην πλατφόρμα δεν είναι αρμοδιότητα του Δήμου αλλά του υπουργείου, ενώ παράλληλα τονίζει πως έχει γίνει ήδη κρούση στον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιο για θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Ζημιές, Χρήστο Τριαντόπουλο, προκειμένου να ενταχθούν και άλλες δημοτικές ενότητες στην πλατφόρμα.

Το περιστατικό ερευνούν οι αστυνομικές αρχές.

→Διαβάστε ακόμη Σεισμόπληκτοι - arogi.gov.gr: Πώς θα κάνετε βήμα βήμα τις αιτήσεις - Τι πρέπει να προσέξετε

Το ΦΕΚ με την οριοθέτηση περιοχών για την χορήγηση στεγαστικής συνδρομής και την αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια από τον σεισμό της 27ης  Σεπτεμβρίου 2021, σε  περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.

(Φωτογραφία Αρχείου IN TIME)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια