Σεισμός στην Κρήτη: Ο αθλητικός όμιλος «Γρύπας» διαχωρίζει θέση του από τον «μαϊμού» έρανο

Ηράκλειο
Σεισμός στην Κρήτη: Ο αθλητικός όμιλος «Γρύπας» διαχωρίζει θέση του από τον «μαϊμού» έρανο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αθλητικός όμιλος ζητά από τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην πέσουν θύματα απάτης

Διαχωρίζει τη θέση του ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης «Γρύπας» σχετικά με «μαιμού» σωματείο το οποίο συγκεντρώνει χρήματα για τους σεισμόπλητκους τονίζοντας ότι δεν γίνεται κανένας έρανος από πλευράς τους. Μάλιστα ο αθλητικός όμιλος αναφερόμενο στο δημοσίευμα του neakriti.gr που αποκάλυψε την απάτη επιτηδείων, ζητά από τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην πέσουν θύματα απάτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Έπειτα από την δημοσίευση του άρθρου στην ιστοσελίδα neakriti.gr σχετικά με ένα Αθλητικό Σωματείο Μελεσών όπου πουλάει κουπόνια στήριξης για τους σεισμόπληκτους του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης «Γρύπας» διαχωρίζει την θέση του σχετικά με την δράση αυτή.

Είμαστε  ένα Σωματείο καθόλα νόμιμο, αναγνωρισμένο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού όπου ως έδρα έχουμε το κλειστό γυμναστήριο Μελεσών. Η έδρα μας έχει παραχωρηθεί στους σεισμόπληκτους του Δήμου Μινώα Πεδιάδος και ο Δήμος Αρχανών Αστερουσίων στηρίζει τους ανθρώπους αυτούς με κάθε τρόπο.

Δεν διοργανώνεται κανένας έρανος και καμία προσπάθεια συλλογής χρημάτων από το Σωματείο μας και προτρέπουμε τους πολίτες να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί. Θα πρέπει να ζητούν διαπιστευτήρια που να αποδεικνύουν τον φορέα που διοργανώνει την προσπάθεια συλλογής τροφίμων ή χρημάτων.

φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News