Ηράκλειο

Σχολικά γεύματα: Σημαντική πρωτοβουλία του δήμου Ηρακλείου

Σε μια σημαντική πρωτοβουλία χορήγησε ο Δήμος Ηρακλείου καθώς ξεκίνησε την χορήγηση πρωινών γευμάτων σε 400 μαθητές και μαθήτριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Σε μια σημαντική πρωτοβουλία χορήγησε  ο Δήμος Ηρακλείου καθώς ξεκίνησε την χορήγηση πρωινών γευμάτων σε 400 μαθητές και μαθήτριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.  Η χορήγηση των πρωινών γευμάτων ξεκίνησε τη Δευτέρα και απευθύνεται κατά βάση σε άτομα που οι γονείς τους αντιμετωπίζουν προβλήματα οικονομικής φύσης.

Συγκεκριμένα, ξ εκίνησε τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 η χορήγηση πρωινών γευμάτων σε 400 μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που φοιτούν σε σχολεία του Δήμου Ηρακλείου. Το πρόγραμμα, το οποίο αποσκοπεί στην στήριξη των οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, υλοποιείται από την Αντιδημαρχία Κοινωνικών Υπηρεσιών και θα διαρκέσει για όλο το σχολικό έτος 2021 -2022.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου (ΚΕΚΟΙΦ – ΑΠΗ και Κέντρο Κοινότητας).

Φωτογραφία pexels

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια