Διακοπές ρεύματος στο Ηράκλειο: Αναλυτικά οι περιοχές

Κρήτη
Διακοπές ρεύματος στο Ηράκλειο: Αναλυτικά οι περιοχές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διακοπές ρεύματος θα σημειωθούν σήμερα Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα θα μείνουν οι κάτοικοι διαφόρων περιοχών του Ηρακλείου, ώστε να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του  ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον προγραμματισμένο χρόνο λήξης της διακοπής.

Πιο αναλυτικά, για σήμερα Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου, διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος θα πραγματοποιηθεί σε:

05:30-07:30: Στην Ανάληψη και στο λιμάνι στις περιοχές της Παγρήτιας Τράπεζας, του Θεατρικού Σταθμού και της Αγροτικής Τράπεζας στην παραλιακή λεωφόρο. Στην περιοχή όπισθεν του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και στη λ. Ικάρου, από την οδό Σταδίου στην Αλικαρνασσό έως το πάρκο Νεολαίας.

07:30-09:00: Στα χωριά Μονή, Καμάρι, Κεραμούτσι, Πενταμόδι, Κορφές, Άνω & Κάτω Λουτράκι, Κιθαρίδα, Σάρχος, Κρουσώνας, Άγ. Μύρων, Πυργού, Άνω και Κάτω Ασίτες, στις περιοχές των αντλιοστασίων Χορευτάκη, Χατζηδάκη, Σκουλά και Γιανναδάκη, του εργοστασίου τυποποίησης κρεάτων Βαρδαλαχάκη και σε όλες τις επιχειρήσεις και τα αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών και περιοχών.

07:30-15:00: Στον δήμο Μαλεβιζίου, στο χωριό Καβροχώρι, στην έξοδο προς Κεραμούτσι, και στον δρόμο Καβροχωρίου-Κεραμουτσίου, στην περιοχή των οικιών Γιανναδάκη και Παλίκαρη, της ταβέρνας “Κούμος”, στην περιοχή Ξύπετρα, στην περιοχή της οικίας Παλαμιανάκη, καθώς και πιο πάνω στην περιοχή της δεξαμενής Σκουλά (μετόχι Παπαγιάννη Σκουλά).

08:00-11:00: Στα χωριά Φαφλάγγο, Ψαρή Φοράδα, Τέρτσα και Σινδωνία. Στις περιοχές των αντλιοστασίων Παπαδημητροπούλου, Βεληβασάκη, Κούρκουλου, Αγαπουλάκη και Γιανναδάκη, καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και τα αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

14:00-15:00: Στα χωριά Μονή, Καμάρι, Κεραμούτσι, Πενταμόδι, Κορφές, Άνω & Κάτω Λουτράκι, Κιθαρίδα, Σάρχος, Κρουσώνας, Άγ. Μύρων, Πυργού, Άνω και Κάτω Ασίτες, στις περιοχές των αντλιοστασίων Χορευτάκη, Χατζηδάκη, Σκουλά και Γιανναδάκη, του εργοστασίου τυποποίησης κρεάτων Βαρδαλαχάκη και σε όλες τις επιχειρήσεις και τα αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών και περιοχών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News