Ηράκλειο

Bραβεύτηκαν οι εκπαιδευτικοί του Κοινωνικού Φροντιστηρίου

165 μαθητές έλαβαν μέρος και 40 παιδιά μεταναστών για την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας

Bραβεύτηκαν οι εκπαιδευτικοί του Κοινωνικού Φροντιστηρίου με τη λήξη του σχολικού έτους 2020 -2021. Η λιτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 2 Ιουλίου στον εξωτερικό χώρο του καφέ Μαρίνα.

Για το έτος 2020-2021 έλαβαν μέρος στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Ηρακλείου 165 μαθητές , 40 παιδιά μεταναστών για την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας και 51 εθελοντές εκπαιδευτικοί. Οι προετοιμασίες για την οργάνωση της επόμενης χρονιάς έχουν ξεκινήσει.

Ο Δήμαρχος και η Αντιδήμαρχος Παιδείας Στέλα Αρχοντάκη απένειμαν επαίνους, σε όλους τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν εθελοντικά στο Κοινωνικό Φροντιστήριο .

Ο Δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε: «Σας ευχαριστούμε για την ανιδιοτελή προσφορά σας, που πολλές φορές αγγίζει τα όρια της αυταπάρνησης , και την βοήθεια προς τα παιδιά και τις οικογένειες τους. Ευχαριστώ και όσους συνέβαλαν ώστε το Φροντιστήριο για μία ακόμα χρονιά και μάλιστα στην δύσκολη συγκυρία του κορονοιού, να συνεχίσει να προσφέρει στήριξη στους μαθητές του και ιδιαίτερα τον πρώην Αντιδήμαρχο Παιδείας Νίκο Αγγελάκη, τον συντονιστή του Φροντιστηρίου Βαγγέλη Κουτουμάνο και το μέλος του συντονιστικού Αμαλία Αντωνάκη» . Ο Δήμαρχος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα παιδιά μεταναστών που φέτος για πρώτη φορά ξεκίνησαν μαθήματα για την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας. Μάλιστα κάποια απο τα παιδιά βρέθηκαν στο χώρο της εκδήλωσης προκειμένου να ευχαριστήσουν τους δασκάλους και  καθηγητές.

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια