Ηράκλειο

ΚΕΘΕΑ: Ελπίδα για όσους ξεκίνησαν το ταξίδι της απεξάρτησης

Συγκίνηση στη διάρκεια εκδήλωσης

Σε κλίμα ιδιαίτερα ζεστό το βράδυ της Τετάρτης στην Πύλη Βηθλεέμ μέλη, γονείς και προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, μετά από τους περιορισμούς της πανδημίας, βρέθηκαν και πάλι μαζί να γιορτάσουν τις Ολοκληρώσεις μελών από το Κέντρο Κοινωνικής Επανένταξης και το Κέντρο Οικογενειακής Υποστήριξης.

Όπως αναφέρει η ανκοίνωση:

Συναισθήματα χαράς και συγκίνησης έπνεαν μεταξύ των ανθρώπων που βρέθηκαν στην εκδήλωση, δίνοντας το μήνυμα της ελπίδας σε αυτούς που μόλις ξεκινήσαν την προσπάθεια και το ταξίδι της απεξάρτησης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης λειτούργησε έκθεση με εικαστικά έργα της «Δημιουργικής Ομάδας του Κέντρου Κοινωνικής Επανένταξης». Το μουσικό σκέλος της βραδιάς υποστήριξε ο εθελοντής – καλλιτέχνης του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ Γιάννης Τσιλογιάννης προετοιμάζοντας ομάδα μελών της Μονάδας Κοινωνικής Επανένταξης.

«… Και είμαστε ακόμη ζωντανοί στη σκηνή …» ήταν οι στίχοι ενός από τα τραγούδια που τραγούδησε στο κλείσιμο της βραδιάς το Μουσικό Συγκρότημα της Μονάδας Κοινωνικής Επανένταξης στέλνοντας με τη σειρά του το μήνυμα ότι «ΓΙΝΕΤΑΙ» !!!!!

Με την ευκαιρία το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στη πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια