Στην τελική ευθεία οι αγορές για το Πασχαλινό Τραπέζι - Αρνί & κατσίκι, μόνο Κρήτης από τα Σ.Μ. Χαλκιαδάκης

Κρήτη
Στην τελική ευθεία οι αγορές για το Πασχαλινό Τραπέζι - Αρνί & κατσίκι, μόνο Κρήτης από τα Σ.Μ. Χαλκιαδάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα Σ.Μ. Χαλκιαδάκης στηρίζουν την Κρητική παραγωγή & τοπική οικονομία - Τα Σ.Μ. Χαλκιαδάκης θα είναι κλειστά Κυριακή του Πάσχα, Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα

Αρνί και Κατσίκι, μόνο Κρήτης καθώς και ποιοτικά Κρητικά προϊόντα, θα έχουν την τιμητική τους στο Πασχαλινό τραπέζι, με την υπογραφή των Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης.

Καταναλωτές σπεύδουν για τις τελευταίες αγορές για το Πασχαλινό τραπέζι, παραγγέλνοντας αρνιά και κατσίκια, μόνο Κρήτης με… ονοματεπώνυμο, καθώς αυτά συνοδεύονται από την ταυτότητα του παραγωγού και τον τόπο εκτροφής τους, όπως υπογράμμισε ο υπεύθυνος marketing των Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης Μιχάλης Τζαγκαράκης.

Τα Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης φροντίζουν ώστε το Πασχαλινό τραπέζι να γεμίσει με τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα, στηρίζοντας δυναμικά την Κρητική παραγωγή.

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκίνησε με νηστεία, με τα Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης να διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σε σαρακοστιανά και όχι μόνο.

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών ο υπεύθυνος marketing των Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης Μιχάλης Τζαγκαράκης ενημερώνει σχετικά τους καταναλωτές προκειμένου να προμηθευτούν εγκαίρως ότι επιθυμούν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News