«Χτύπησαν» και το κιόσκι για rapid test στην πλατεία Ελευθερίας

Ηράκλειο
«Χτύπησαν» και το κιόσκι για rapid test στην πλατεία Ελευθερίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θορυβημένος ο Συντονιστής για τις ΚΟΜΥ στην ΠΕ Ηρακλείου που αντίκρισε το κιόσκι στην Πλατεία Ελευθερίας να έχει δεχθεί επίθεση

Άνω κάτω είδαν το πρωί της Κυριακής, τα μέλη της ομάδας που διεξάγει τα rapid tests, στο κέντρο του Ηρακλείου, το κιόσκι που έχει στηθεί, καθώς άγνωστοι μετά την επίθεση στο κιόσκι στην Πλατεία της Αγίας Αικατερίνης, βανδάλισαν και αυτό στην Πλατεία Ελευθερίας.

Και χθες στα δύο σημεία του κέντρου τα τεστ διεξάγονταν κανονικά, με τους πολίτες που είχαν από νωρίς στηθεί για να κάνουν τεστ, να χρειάζεται να αναμένουν αρκετά λόγω των ενδιαφερομένων που είχαν συγκεντρωθεί.

Ο επόπτης των ΚΟΜΥ της Π.Ε Ηρακλείου εξήγησε ότι συχνά και δίχως να μπορεί να το εξηγήσει τις Κυριακές σπεύδει μεγάλο πλήθος από αθλητικά σωματεία, εξηγώντας ωστόσο ότι αν η επισκεψιμότητα μοιραζόταν καλύτερα στη διάρκεια των ημερών της εβδομάδας, δεν θα υπήρχε τέτοια αναμονή.

Τα δύο σταθερά σημεία για την διεξαγωγή rapid test,  από τα οποία καθημερινά περνούν περίπου 600 άτομα, θα δίνουν την δυνατότητα για διενέργεια δωρεάν ελέγχων  μέχρι και την μεγάλη Παρασκευή, για όσους το επιθυμούν.

Φωτογραφία αρχείου
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News