Ηράκλειο

Συνάντηση αστυνομικών και Ν. Ηγουμενίδη - Ζητούν αναγνώριση ως επικίνδυνο και ανθυγιεινό επάγγελμα

Ο κ. Ηγουμενίδης δεσμεύτηκε ότι θα αιτηθεί να γίνει πραγματικότητά το αίτημα

Συνάντηση με τον βουλευτή κ. Ηγουμενίδη είχε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει η Ένωση σε ανακοίνωση:

Την 12-02-2021, κατόπιν δικής του προσκλήσεως, και μετά από την ανοιχτή επιστολή μας προς τους κ.κ. Βουλευτές Ηρακλείου σχετικά με την μη αναγνώριση του επαγγέλματος του αστυνομικού ως επικίνδυνο και ανθυγιεινό τη στιγμή που η κυβέρνηση προκλητικά προωθεί την αναγνώριση ως επικίνδυνα και ανθυγιεινά άλλα επαγγέλματα του δημοσίου, αντιπροσωπεία του Διοικητικού μας Συμβουλίου βρέθηκε στο πολιτικό γραφείο του Βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ηρακλείου κ. Ηγουμενίδη Νικολάου.

Από τον Πρόεδρο της Ένωσής μας κ. Πικράκη Γεώργιο μεταφέρθηκε η δυσαρέσκεια του συνόλου των αστυνομικών σχετικά με τη στάση της Κυβέρνησης που συνεχίζει να μην αναγνωρίζει το επάγγελμα του αστυνομικού ως επικίνδυνο και ανθυγιεινό αλλά και να μην αναγνωρίζει εμπράκτως τις προσπάθειες και τις θυσίες των αστυνομικών σε όλη αυτή την περίοδο επιβολής μέτρων για τον Covid-19. Επίσης τονίστηκε στον κ. Βουλευτή ότι και επί κυβερνήσεως ΣΥ.ΡΙΖ.Α. , αν και προεκλογικά είχαμε λάβει δεσμεύσεις, δεν προωθήθηκε ΠΟΤΕ στην Βουλή το αυτονόητο, η αναγνώριση δηλαδή του επαγγέλματός μας ως επικίνδυνο και ανθυγιεινό. 

 Ο ίδιος ο κ. Ηγουμενίδης δεσμεύτηκε ότι από κοινού με άλλους εκπροσώπους του Ελληνικού Κοινοβουλίου , εγγράφως , θα αιτηθεί να γίνει πραγματικότητά το αίτημά μας το οποίο σύμφωνα και με το ίδιο είναι κάτι που δικαιούμαστε σαν Σώμα.

            

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια