Αυτές είναι οι νέες μάσκες που μοιράστηκαν στα σχολεία της Κρήτης

Ηράκλειο
Αυτές είναι οι νέες μάσκες που μοιράστηκαν στα σχολεία της Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από 4 μήνες… αποκαταστάθηκε το λάθος

Μαζί με το πρώτο κουδούνι και την επιστροφή στο σχολείο, ήρθε και η αποκατάσταση ενός λάθους που είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τις μάσκες γίγας που είχαν δοθεί. Στα σχολεία όλης της Κρήτης μοιράστηκαν οι νέες μάσκες επιτέλους… με σωστές διαστάσεις και φυσιολογική όψη. Σύμφωνα με τον διευθυντή  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μανώλη Μπελαδάκη «οι μάσκες ήταν καλής ποιότητας και στις σωστές διαστάσεις, πολύ καλύτερες. Μάλιστα έχουν έλασμα στο πάνω μέρος για να εφαρμόζουν».

120.000 μάσκες μοιράστηκαν στο Ηράκλειο

Όπως τόνισε αντιδήμαρχος Παιδείας Ηρακλείου Νίκος Αγγελάκης «μοιράστηκαν 120.000 μάσκες στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση (όπου δεν ξεκίνησαν μαθήματα δια ζώσης) του δήμου Ηρακλείου γιατί είχαν έρθει από πολύ καιρό. Δύο μάσκες αντιστοιχούν σε κάθε μαθητή και εκπαιδευτικό. Συσκευάσαμε τις μάσκες και τις μοιράσαμε στα σχολεία. Συγκεκριμένα πέρασαν οι διευθυντές των σχολείων ή εκπρόσωποι των μονάδων και τις παρέλαβαν από το Παγκρήτιο στάδιο».

Οι σωστές μάσκες μετά από…4 μήνες

Οι μαθητές επιτέλους απέκτησαν με καθυστέρηση… 4 μηνών τις σωστές μάσκες καθώς μετά το μπάχαλο που επικράτησε το Σεπτέμβριο, το λάθος δεν είχε αποκατασταθεί. Μάλιστα την πρώτη μέρα πολλοί μαθητές επέστρεψαν με χαρά στο σχολείο και ξανασυνάντησαν δασκάλους και συμμαθητές. Σύμφωνα με τον κ.Μπελαδάκη όλα κύλησαν ομαλά χωρίς παρατράγουδα, τα ολοήμερα λειτούργησαν, τοποθετήθηκαν οι εκπαιδευτικοί παράλληλης στήριξης και καλύφθηκαν κάποιες απουσίες εκπαιδευτικών.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News