Ηράκλειο

Ξενοδοχοϋπάλληλοι: Ποιοι έχουν δικαίωμα επαναπρόσληψης το 2021

Eνημέρωση για την κατάθεση αιτήσεων

Για τη νομιμοποίηση του εργαζόμενου στην επαναπρόσληψη για το 2021 ενημερώνει το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου το οποίο θα δέχεται αιτήσεις καθόλη τη διάρκεια του Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρει: « ενημερώνoυμε τα μέλη μας ότι, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και την σύμβαση των ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου , σε όσους εργαζόμενους τέθηκε η σύμβαση τους σε αναστολή την τουριστική περίοδο του 2020, διατηρούν το δικαίωμα επαναπρόσληψης για την τουριστική περίοδο 2021.

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να εργαστούν ξανά στο ίδιο ξενοδοχείο θα πρέπει να περάσουν από τα γραφεία του Σωματείου (Εργατικό Κέντρο-Λεωφόρος Δημοκρατίας)  στον 1ο όροφο και να υποβάλλουν αίτηση επαναπρόσληψης. 

  Συνάδελφοι: Τη δύναμη και την ουσία του δικαιώματος της επαναπρόσληψης, πρέπει επιτέλους να το εκμεταλλευτούν όλοι οι ξενοδοχοϋπάλληλοι και αυτό αποδείχθηκε την προηγούμενη τουριστική περίοδο (2020). Σχετικά με τα παραπάνω

Υπενθυμίζουμε ότι ΜΟΝΟ οι  ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ που είχαν το δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης ΕΥΝΟΗΘΗΚΑΝ με το επίδομα ειδικού σκοπού 534 ευρώ επί 5 μήνες την αντίστοιχη ασφαλιστική κάλυψη όπως και την επιδότηση ενοικίου,  καθώς και την διασφάλιση δικαιώματος επιδότησης ανεργίας  βάσει των παραπάνω, που δυστυχώς άλλοι κλάδοι που παρά τις  πολλές προσπάθειες της ομοσπονδίας μας, δεν πέτυχαν.

 Καλούμε όλους τους συνάδελφους ξενοδοχοϋπάλληλους να ασκήσουν το δικαίωμα τους στην επαναπρόσληψη μέσω του σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, διασφαλίζοντας τη θέση εργασίας τους, η σε περίπτωση που βεβαίως απευχόμαστε, επανάληψης του περυσινού  φαινομένου ( αρνητική σεζόν λόγω πανδημίας) το δικαίωμα στην επαναπρόσληψη και αναστολή ειδικού σκοπού.

 Το Σωματείο μας θα δέχεται αιτήσεις από τις  4/1/2021 έως  Παρασκευή  29/1/2021 στις 12:00 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 19:00,  κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού  στα τηλέφωνα: 2810289597, 2810288026  ,6906-652520.

  Αν διαμορφωθεί διαφορετικό ωράριο λειτουργίας για οποιαδήποτε λόγο θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Eνημέρωση  

Το Εργατικό Κέντρο  Ηρακλείου θα παραμείνει κλειστό από 24 Δεκεμβρίου  έως και 3 Ιανουαρίου 2021.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια